2777
2789
عنوان

برنج مجلسی رو یادم بدین توروخدا😑

2584 بازدید | 17 پست

نمکش چقدر باشهههه؟🥰

چجوری دونه دونه و قد کشیده در عین حال نرم و پخته باشه؟🥰

فوت و فن ته دیگش چیه؟🥰

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمانی ک برنجو خیس میکنی۱ساعت باشه.....اب رو بزار جوش بیاد وقتی حسابی قل قل کرد برنجو بریز توش برای هر دولیوان برنج ب قاشق سرخالی نمک بزن بزار بجوشه پنج دیقه بعد چک کن یدونه برنج بزار دهنت وقتی جوری شد که نه نرمه و نه سفت ابکشش کن(اگه تعداد پیمونت بالاس)اگه مثلا برای چهارنفر میپزی برنجت زیر دندون نرم باشه بعد ابکش کن بزار دم بکشه(شعله پخش کن و دمکنی بزار)

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐
برنج ایرانی عزیزم چجوری میشه

در کل وقتی حدود ۷ ۸ دقیقه جوشید برنج ا میاد روی اب وقت آبکش کردنه یه کم زنده تر بردار، بعد موقع دم کردن یه کم اب روغن بریز توش دم‌کنی حسابی بخار کنه ،اینحوری خیالت راحته شفته و چسبیده نمیشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نمکش مونده نمک معمولی بزنی یا سنگ نمک یا ازقبل خیس بکنی یا بدون خیس کردن ابکش کنی یا اصلا بخوایی کته کنی من خودم همیشه کته میکنم بعد اینکه نمک زدی از اب برنج مزه کن باید یه شوری ملایم داشته باشه 

نکته خیلی خیلی مهم این که اگه مهمون داشنی روغن فروان بزن هرچقدر هم خراب کنی روغن به برنجت مزه میده و دون دون میکنخ

عزیز دردانه ی خدا🌹
زمانی ک برنجو خیس میکنی۱ساعت باشه.....اب رو بزار جوش بیاد وقتی حسابی قل قل کرد برنجو بریز توش برای ه ...

عزیزم موقع خیس خوردن نمک میزنی؟

و اینکه موقع آبکش روش آب میریزی؟

از همون لحظه اول دم ، شعله پخش کن با شعله خیلی کم و دمکنی؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

نمکش مونده نمک معمولی بزنی یا سنگ نمک یا ازقبل خیس بکنی یا بدون خیس کردن ابکش کنی یا اصلا بخوایی کته ...

عزیزم کی روغن رو میریزی؟ و اینکه باید داغ باشه؟ 

عزیزم کی روغن رو میریزی؟ و اینکه باید داغ باشه؟ 

موقع کته کردن همون اول که میخوایی بزاری روی گاز نمکشو بزن مزه کن بعدش روغنشو بزیز شعله رو روشن کن یه بار اول یه بارهم وسطهای کار هم بزن

عزیز دردانه ی خدا🌹
عزیزم موقع خیس خوردن نمک میزنی؟ و اینکه موقع آبکش روش آب میریزی؟ از همون لحظه اول دم ، شعله پخش کن ...

ن فقط تو اب نمک میریزم موقع ابکش اگه نمکش خوب باشه اب نمیزنم اگه شور باشه اب میزنم نمکش بره اره از اول دمکنی شعله پخش کن باید گرم باشه شعله رو کم کنی

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐