ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زمانی ک برنجو خیس میکنی۱ساعت باشه.....اب رو بزار جوش بیاد وقتی حسابی قل قل کرد برنجو بریز توش برای هر دولیوان برنج ب قاشق سرخالی نمک بزن بزار بجوشه پنج دیقه بعد چک کن یدونه برنج بزار دهنت وقتی جوری شد که نه نرمه و نه سفت ابکشش کن(اگه تعداد پیمونت بالاس)اگه مثلا برای چهارنفر میپزی برنجت زیر دندون نرم باشه بعد ابکش کن بزار دم بکشه(شعله پخش کن و دمکنی بزار)
در کل وقتی حدود ۷ ۸ دقیقه جوشید برنج ا میاد روی اب وقت آبکش کردنه یه کم زنده تر بردار، بعد موقع دم کردن یه کم اب روغن بریز توش دمکنی حسابی بخار کنه ،اینحوری خیالت راحته شفته و چسبیده نمیشه
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نمکش مونده نمک معمولی بزنی یا سنگ نمک یا ازقبل خیس بکنی یا بدون خیس کردن ابکش کنی یا اصلا بخوایی کته کنی من خودم همیشه کته میکنم بعد اینکه نمک زدی از اب برنج مزه کن باید یه شوری ملایم داشته باشه
نکته خیلی خیلی مهم این که اگه مهمون داشنی روغن فروان بزن هرچقدر هم خراب کنی روغن به برنجت مزه میده و دون دون میکنخ