saint مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 1958 عنوان چیکار کنم؟☹️☹️☹️☹️ 70 بازدید | 5 پست دخترا من خیلی خیلی چاق شدمچاقترین حالت ممکن در تمام عمرمقد۱۶۰وزن ۱۰۰زده به سرم اسلیوبعد میگم نه رژیم و ورزش شروع کنم کم کم میشه.میشه کمکم کنین.خیلی زشت و گنده و بی ریخت شدم عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹 1401/07/20 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_monaaaa_ عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 4143 خوشبحال اینایی که هر چی میخورن چاق نمیشن:/ دیگه هیچی خوشحالم نمی کنه
همدم_ستاره_ها عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 15300 عزیزم میفهممباید غذاتو کمتر کنی ، تغذیه بیشتر از ورزش تاثیر گزارهمثلا روزانه چندتا نون میخوری ؟ صبحونه جی میخوزی؟ شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔
saint مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 1958 برو باشگاه باشگاه دو سه بار رفتم.مربی خوب اصلا نبود.اصلا اصولی برنامه نمیداد.تپش قلب خیلی شدید که باعث میشد نتونم نفس بکشم چون ورزشه ای خیلی سنگینمیداد. عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
saint مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 1958 عزیزم میفهمم باید غذاتو کمتر کنی ، تغذیه بیشتر از ورزش تاثیر گزاره مثلا روزانه چندتا نون میخوری ؟ ... من خیلی کم پیش میاد نون کامل بخورم.کلا چندبار کالری شماری کردم زیاد از محدوده نمیزنه بیرون.نمیدونم چرا اینجوری شدمبعد زایمان شد اینجوریسوخت و ساز بدنم انگار صفره عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹