تپش قلپ میگیرم و فشارم میره بالا موقع استرس و بعدش هم حالت تهوع میگیرم امروز امتحان داشتم دیشب حالم بد شد و رفتم زیر سرم 😢 قبل جلسه امتحان به معلممون گفتم رفتم زیر سرم ولی میترسم ازاینکه برم داخل دفتر مدرسه شخصیتم خورد بشه سوالات از ۱۰ نمره بود نتونستم۲نمره بگیرم به خاطر استرس لعنتی که آخرش به گلاب روتون بالا آوردم 😔😭😭😭
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
ببین خواهر منم جدیدا همین جوری شده پانیک اسمشه خیلی بده به مدیرتون بگو صد در صد میدونه چیه و باهات کنار میاد مثلا مدیر مدرسه خواهرم به معلماش گفته تا یک ماه هیچ درسی ازش نپرسن به خودشم گفته هر وقت حالش بد بود اصلا نیاد مدرسه