2777
2789
عنوان

میشه نظرتون رو بگین مهمه برام

237 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من قرار بود ۶ماه برم کلاس خیاطی ولی الان نزدیک۸ماهه میرم خیلیییی خیلییی خسته شدم امتخان عملیم هم ابان ماهه. میخام دیگع نرم. چه بهانه ایی بیارم که نرم😑🥲استادم میکه بیا بازم. ولی من خیلی خیلی خستع شدم. 

اینم بگم که موقعی که اشکال ذاشتم میتونم برم باهاش رفع اشکالی چیزی کنم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خسته شدی ؟ سخته ؟

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

به خودت استراحت بدی وگرنه زده میشی 

چه متدی رفتی؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اگر استادت کار یاد میده ، یکی دو ماه اضافه رفتن ارزشش رو داره

ارع عزیزم یادمیده. ولی زیاد دوختم نزدیک 20مورد. دیگه واقعا نمبدونم چی بدوزم😐ازفامیل واشناهم کسی چیزی نمبده بدوزم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
وقتی علاقه نداری زود خسته میشی ،عین واقعیت بهش بگو ،بگو علاقه ای ندارم خسته شدم نمیخوام ادامه بدم وق ...

نه عریزم علاقه دارم ولی زیاذ رفتم. فکر کن ۸ماه از ۸ونیم صبح تا ۱۲ونیم. که طول این مدت هم فقط دوهفته مرخصی گرفتم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚