جدا شو مامان من هم وضعش همین بود الان هم منو داره هم ی بچه دیگه خیلی داریم سه تاییمون اذیت میشیم ب خ ...
شرایط ندارم هزارتمن نددرم
خانوادمم میگن بچه نیار خودت بیا
الان به خاطر همین موضوع قطع رابطه ایم
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
جدا شو مامان من هم وضعش همین بود الان هم منو داره هم ی بچه دیگه خیلی داریم سه تاییمون اذیت میشیم ب خ ...
پدرت اخلاقش عوض نشد
حداقل به خاطر شماها
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
منم ب خاطر همین فکرا مادرم جدا نشد :) برو تاکسی اسنپ هر چی ولی جدا شو با خانوادت صمیمی شو
طلاق خیلی برام سخته .هر بار تصمیم میگیرم باز ابروم میره با پای خودم برمیگردم
اصلا حتی بد تر هم شده من واقعا نمیتونم دیگه این شرایط تحممل کنم حالم بده مگ چ گناهی دارم ک نباید. خ ...
الهی بمیرم برات
نمیزاره برین جای
اخلاقهاش چطوره
مندشوهرم مدام فوبیای اینو داره من بهش خیانت میکنم
همین افکار اشتباست میخای تا آخر عمر زجر بکشی و ی بچه طفل معصوم هم زجر بدی هر آدمی اشتباه میکنه دلیل ...
حق با تو .راهی اومدم جای بازگشت ندارم
هرچی خدا بخادهمون میشه تا خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه