بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
چرا با همسرتون صحبت نمی کنید؟ سعی کنید رامش کنید الان مسکلات اقتصادی کمر شکنه مردا تقصیری ندارن
مشکل اقتصادی ندارم
شوهرم میگه مثل حیون خانگی باش از در حیاط بیرون نیا هیچکی نبیندت
تا اسم جای رو میارم شروع میکنه بدوبیرا گفتن بهم
تهمت زدن
خیلی باهاش حرف زدم
کاملا بی اعتماده و ی جورای جز بیماریشه
همیشه فک میکنه بهش خیانت میکنم
به زن اعتماد نداره
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
دقیقا پدر من هم همینه همش ب مامانم میگه تو دوست پسر داری خیان ت میکنی بیرون هم خیلی خیلی ک ...
خدایا اینمور مردهای اصلا چرا هستن ؟؟؟
خدایا معجزه کن
مشکل اقتصادی ندارم شوهرم میگه مثل حیون خانگی باش از در حیاط بیرون نیا هیچکی نبیندت تا ...
خب شاید این ریشع در اعماق افکار همسرتون داره قبلا چیزی دیده و.. بهش بگید دوسش دارید مردا میفهمن دروغه یا واقعا میگید یه مدت جایی نرید بعدا باخودش برید مریضی روحیه دیگه وسواس فکری دارن چقد وسواس ها که واقعا با عشق ریشه کن شدن الانم دیگه تابستون نیست که بخواید هرروز برید بیرون با همسرتون وقت بگذرونید . خیلی از مشکلات به وسیله با احترام حرف زدن و دوست بودن حل میشن چرا اولین چیزی که به فکرتون میرسه طلاقه؟ به پسرتون فکرکنید به آیندش
خب شاید این ریشع در اعماق افکار همسرتون داره قبلا چیزی دیده و.. بهش بگید دوسش دارید مردا میفهمن دروغ ...
من ۵ ساله دارم باهاش کنار میاگ سال به سال با خانوادم قطع رابطه کردم بدونه اجازش هیجا نرفتم
ولی فایده نداشت همچنان بی اعتماده
راستش اصلا عشق رو نمیخواد
فقط ی زندگی روتین و معمولی و عادی
اصلا منو به عنوان زن نمیبینه انگار اشیا م
مثل فرش و تی وی و ....
من ۵ ساله دارم باهاش کنار میاگ سال به سال با خانوادم قطع رابطه کردم بدونه اجازش هیجا نرفتم ول ...
من خیلی در جریان زندگیتون نیستم پس هیشکدومتونو قضاوت نمیکنم ولی حتما دلیلی داره . ببینید چرا اینجوری فکر میکنه و اینو میخواد یا شایدم دوست داره باخود شما بره خونه مادرتون و...