2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با شوهرم دعوام شد 

خیلی بهم گیر میده زندونی به معنای واقعی ام 

ی پسر دوساله دارم تا پای طلاق رفتم دوباره به خاطر پسرم برگشتم

اخلاقش عوض بشو نیست 

خیلی با حرفهای بدی که بهم میزنه عداب میکشم 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
شده شماهم خیلی ناامید شین انگاری تنهای تنهایین با کلی مشکل واز همه چی ببرین 

اره من یک عدد کنکوری سردرگم با کلی مشکلات مالی و خانوادگی و کسی هم ک دوسش داشت هم رفته و مشکلات روحی روانی ک قلبن هم بوده و الان بعد رفتن اون بد تر شده 

تنها امیدم خدا منو پسرم هیچکی بجز خدا نداریم 

خدا خودش راه امیدی برام پیدا کنه 

.خیلی درموندم 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

آره ولی وقتی با دوستامم حالم خوب میشه اونا شادم میکنن بیخیال غم میشم

دل‍‌م م‍‌ی‍‌خ‍‌واد ی‍ہ ب‍‌ار #ب‍‌م‍‌ی‍‌رم ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌م ک‍‌ی‍‌ا از ت‍ہ دل #دل‍‌ت‍‌ن‍‌گ‍‌م م‍‌ی‍‌ش‍‌ن:)🚶🏿‍♀️
تنها امیدم خدا منو پسرم هیچکی بجز خدا نداریم  خدا خودش راه امیدی برام پیدا کنه  .خیلی در ...

جدا شو مامان من هم وضعش همین بود الان هم منو داره هم ی بچه دیگه خیلی داریم سه تاییمون اذیت میشیم ب خاطر پسرت جدا شو نه ک ب خاطر پسرت بمونی