2777
2789
عنوان

بی تفاوتی :)

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه باید موقع خوشحالی نگران بعدش باشم ک حتما اشکم درنیاد چطو بعضیا انقد خوشحال 

آخ... دقیقا 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
هه فک کن برای ناز کردن خودت خودتو ناز کنی خودت خودتو تو اغوش بگیری بگی نگران نباش من هستم 

حرف میزنین دل منم سبک میشه انگاری 

منم جز خودم کسی 

بگی من پیشتم :) 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
حرف میزنین دل منم سبک میشه انگاری  منم جز خودم کسی  بگی من پیشتم :)

نزار ب مرحله ای برسی ک مثل من بشی من خیلی داغون شدم ولی همه از رو ک میبینن یه دختر خوشحال سرزنده میبینن نزار ب این مرحله کشیده بشی من میترسم بچه دارشم ک یه مادر افسرده داشته باشه

Nafas
نزار ب مرحله ای برسی ک مثل من بشی من خیلی داغون شدم ولی همه از رو ک میبینن یه دختر خوشحال سرزنده میب ...

حس میکنم خیلی مرحله ها رو رد کردم 

الهی که دلتون قد ابد اروم

حس میکنم خیلی مرحله ها رو رد کردم  الهی که دلتون قد ابد اروم

از خانواده ،عشق،همسر،از همه اینا هی ضربه خوردم خوردم الانم میخورما ولی الکی خودمو میزنم ب اون راه ولی وقتی یه روز یادم میاد میگم ببین خدا میگه تو همونی یادت نره .تو حالا چرا انقد دلت پره؟چندسالته؟

Nafas