2777
2789
عنوان

بی تفاوتی :)

378 بازدید | 22 پست

ترسناک ترین مرحله زندگی 

رسیدن به بی تفاوتیه...:)

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی یادمه سعی کردم نشده تصمیم گرفتم بی تفاوت بشم تا بگذره تموم شه

خیلی درد میکشی تا به بی تفاوتی میرسی 

و اصلا هم خوب نیست 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

چطور الان بی تفاوت باشم؟

الان یکی تاپیک زد ناخن و....    تاپیکش ترکید ؟ 

اتفاقی افتاده اینجا ؟ 

الان چند تا تاپیک بودن یدفعه ترکیدن . سیاسی هم‌نبودن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من الان اونجام  اینقد ک با اطرافیانم جنگیدم و بحث کردم دیگه توان ندارم و خودمو زدم به بی تفاوت ...

این خود منم... 

این خیلی بده 

انقد ک دیه هیچ حرفی ناراحتت نمیکنه اشکتو درنمیاره فقط موقعی اشکت درمیاد ک میشینی از اول تا تهش نگا م ...

اوهوم هی میگی دیگه مهم نیست هی میگی قوی 

یه لحظه دلت همه رو مرور میکنه و فرو میریزی

ولی واقعا بی تفاوت عمل کردن شاید راحت باشه اما اینکه ذهنتو نسبت به اونا بی تفاوت کنی خیلی سخته خیلی‌

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اوهوم هی میگی دیگه مهم نیست هی میگی قوی  یه لحظه دلت همه رو مرور میکنه و فرو میریزی

ااخ اخ دقیقا اخرم ب مرگ کسی جز خودم راضی نیستم ولی جرعتشو ندارم میمونم هرضربه ک زده میشه دل میشکنه میگم حقته مقصر خودمو میدونم ن کس دیه باید زود خودکشی میکردم

Nafas
ولی واقعا بی تفاوت عمل کردن شاید راحت باشه اما اینکه ذهنتو نسبت به اونا بی تفاوت کنی خیلی سخته خیلی‌

اوهوم خیلی سخت 

ولی یه جایی که دیگه بدیا زیاد بشه خود قلبت انگاری ناخوداگاه

اوهوم خیلی سخت  ولی یه جایی که دیگه بدیا زیاد بشه خود قلبت انگاری ناخوداگاه

ان شاءالله خدا دلمونو آروم کنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ااخ اخ دقیقا اخرم ب مرگ کسی جز خودم راضی نیستم ولی جرعتشو ندارم میمونم هرضربه ک زده میشه دل میشکنه م ...

دیگه حرفای منو میگین... 

دور از جونتون

واقعا هم تقصیر خودمونه بهای بیجا دادن