2777
2789
عنوان

گواهینامه

136 بازدید | 17 پست

امروز رفتم واسه چشم پزشکی خدارو شکر گفت مشکلی ندارم  

دیگه منتظر اینم ک مربی زنگ بزنه بریم واسه شهری خیلی استرس دارم ... آخه اولین بارمه می‌خوام یاد بگیرم تا حالا پشت فرمون نبودم

بچه ها مربی زن خوبه یا مرد ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مربی مرد گرفتم ولی گفته از شنبه بیا

یه سوال فقط میریم پشت فرمون میشینم یادمون میدن؟کلاس تشکیل نمیدن؟؟کلاس برای ایین نامه ثبت نام نکردم گفتم خودم میخونم دیگه کلاسی تشکیل نمیشه؟

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟

زن و مرد نداره . بپرس از بقیه ببین کدوم مربی خوبه. مربی من خانم بود فوق العاده ازش راضی بودم

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
من مربی مرد گرفتم ولی از شنبه کلاسا شروع میشه  یه سوال فقط میریم پشت فرمون میشینم یادمون میدن؟ ...

کلاس واسه آیین نامه منظورته؟من که غیر حضوری انتخاب کردم نمیرم کلاساشو

کلاس واسه آیین نامه منظورته؟من که غیر حضوری انتخاب کردم نمیرم کلاساشو

اره همونا منم نمیرم 

دیگه به غیر اون‌کلاس تشکیل نمیشه؟فقط مستقیم میشینیم پشت فرمون؟

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟

من دیروز فرم مدارک ثبتنامو گرفتم ولی چیزی راجب چشم پزشکی اینا نگفت کی باید چشم‌پزشکی رفت؟

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
اره همونا منم نمیرم  دیگه به غیر اون‌کلاس تشکیل نمیشه؟فقط مستقیم میشینیم پشت فرمون؟

مگه اجباری نیست؟؟؟ یعنی میشه کلاسارو شرکت نکرد؟

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
اره همونا منم نمیرم  دیگه به غیر اون‌کلاس تشکیل نمیشه؟فقط مستقیم میشینیم پشت فرمون؟

فکر نکنم .. دیگه همون کلاس تمرین شهری هست 

تو فقط کتابو می‌خونی آزمون و تست چی؟؟

مگه اجباری نیست؟؟؟ یعنی میشه کلاسارو شرکت نکرد؟

کلاسای ایین نامه رو میتونی شرکت نکنی