kadbanooo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2585 عنوان گواهینامه 136 بازدید | 17 پست امروز رفتم واسه چشم پزشکی خدارو شکر گفت مشکلی ندارم دیگه منتظر اینم ک مربی زنگ بزنه بریم واسه شهری خیلی استرس دارم ... آخه اولین بارمه میخوام یاد بگیرم تا حالا پشت فرمون نبودمبچه ها مربی زن خوبه یا مرد ؟؟ 1401/07/20 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206529 من مرد بود عالی بود وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
laynazl عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 3820 من مربی مرد گرفتم ولی گفته از شنبه بیایه سوال فقط میریم پشت فرمون میشینم یادمون میدن؟کلاس تشکیل نمیدن؟؟کلاس برای ایین نامه ثبت نام نکردم گفتم خودم میخونم دیگه کلاسی تشکیل نمیشه؟ میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70002 ربطی به جنسیت نداره واقعا یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3397 زن و مرد نداره . بپرس از بقیه ببین کدوم مربی خوبه. مربی من خانم بود فوق العاده ازش راضی بودم دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
kadbanooo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2585 من مربی مرد گرفتم ولی از شنبه کلاسا شروع میشه یه سوال فقط میریم پشت فرمون میشینم یادمون میدن؟ ... کلاس واسه آیین نامه منظورته؟من که غیر حضوری انتخاب کردم نمیرم کلاساشو
laynazl عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 3820 کلاس واسه آیین نامه منظورته؟من که غیر حضوری انتخاب کردم نمیرم کلاساشو اره همونا منم نمیرم دیگه به غیر اونکلاس تشکیل نمیشه؟فقط مستقیم میشینیم پشت فرمون؟ میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟
kadbanooo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2585 کلاسهای آیین نامه رو رفتی که منتظر شهری هستی؟ ایین نامه غیر حضوری میخونم
غرغروووو عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1565 من دیروز فرم مدارک ثبتنامو گرفتم ولی چیزی راجب چشم پزشکی اینا نگفت کی باید چشمپزشکی رفت؟ آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
غرغروووو عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1565 اره همونا منم نمیرم دیگه به غیر اونکلاس تشکیل نمیشه؟فقط مستقیم میشینیم پشت فرمون؟ مگه اجباری نیست؟؟؟ یعنی میشه کلاسارو شرکت نکرد؟ آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
kadbanooo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2585 اره همونا منم نمیرم دیگه به غیر اونکلاس تشکیل نمیشه؟فقط مستقیم میشینیم پشت فرمون؟ فکر نکنم .. دیگه همون کلاس تمرین شهری هست تو فقط کتابو میخونی آزمون و تست چی؟؟
laynazl عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 3820 مگه اجباری نیست؟؟؟ یعنی میشه کلاسارو شرکت نکرد؟ کلاسای ایین نامه رو میتونی شرکت نکنی میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟