kadbanooo مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2585 عنوان گواهینامه | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 17 پست امروز رفتم واسه چشم پزشکی خدارو شکر گفت مشکلی ندارم دیگه منتظر اینم ک مربی زنگ بزنه بریم واسه شهری خیلی استرس دارم ... آخه اولین بارمه میخوام یاد بگیرم تا حالا پشت فرمون نبودمبچه ها مربی زن خوبه یا مرد ؟؟ 1401/07/20 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
laynazl عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 3820 فکر نکنم .. دیگه همون کلاس تمرین شهری هست تو فقط کتابو میخونی آزمون و تست چی؟؟ من هنوز نخوندم گفتن بعد کلاسای شهر امتحانه میخوام ی دور کتابو بخونم بعد تست بزنم و اینکه من کتاب نخریدم از پی دی اف استفاده میکنم میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟
kadbanooo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2585 من دیروز فرم مدارک ثبتنامو گرفتم ولی چیزی راجب چشم پزشکی اینا نگفت کی باید چشمپزشکی رفت؟ منم روز اولی ک رفتم ثبت نام نگفت فقط گفت ۶تا عکس عکسارو ک بردم گفت برو چشم پزشکی و منتظر بمون مربیت بهت زنگ بزنه واسه شهر
kadbanooo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2585 من هنوز نخوندم گفتن بعد کلاسای شهر امتحانه میخوام ی دور کتابو بخونم بعد تست بزنم و اینکه من کتاب نخر ... منم پی دی آف و نمونه سوال