2777
2789
عنوان

نودل

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من نودل هیچ جوره خوشمزه نیست و حیف پول

اینطوری که من گفتم درست کن عاشقش میشی البته من عاشق نودلم حتی خالیش🚶‍♀️

مهم نی چقد دورید مهم اینه همیشه تو فکر منید(بی تی اس)میشه صلوات بفرستید برام که به عشقم برسم🥺❤️

یه گوجه رو مکعبی کوچیک سرخ میکنم بهش ادویه نودل و خود نودل رو میریزم  اب میریزم روش  تا بپزه 

2 نودل رو تو اب میپزم بعد رب گوجه و ادویه رو تو روغن تفت میدم بعد نودل رو از تو اب درمیازم میریزم توش خوب تفت میدم بعد میخوریم مثل خودشون که تو اینستا هست قرمزه 

3 مرغ گریل میکنم کاهو هم خرد میکنم با هویح اب بپز شده ذرت و نخود فرنگی نودل پخته شده قاطی میکنم با اب لینو نمک و فلفل اینا میزنم خیلی خوشمزه میشع 

4 نودل رو به روش دوم درست میکنم بهش پنیر پیزا میزنم یا سس دیپ میخوریم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من میخوام بخرم واقعا خوشمزست؟چه طعمی گرفتن شما؟

عالیه😋

فقط سسش خیلی تنده من از اینجا تا سال رو سوختم

من هات چیکن نودل گرفتم

بستش زرده

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

من یه پیاز سرخ میکنم ورب گوجه و ادویه میزنم بعد عصاره آب قلم گوساله میریزیم به جای آب نودل هم اضافه میکنم وبا پودر خودش درش می زارم مثل برنج دمپختکی دیگه ابکش نمیکنم خیلی هم مقویه

یه روش دیگه هم اگه نخام آب قلم اضافه کنم سینه مرغ و قارچ و فلفل دلمه بهش اضافه میکنم بعد که خواستم برش دارم از رو گازپنیر ورقه ای  یا پنیر پیتزا رنده شده میزارم روش یکم آب شد برش میدارم خیلی خوشمزس

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

اول تو روغن پیاز داغ بگیر، بعد بهش زردچوبه و فلفل ونمک اضافه کن، فلفل دلمه رو خرد کن اضافه کن ب پیازه، بذار خوب سرخ شن ک فلفل دلمه هه تلخ نشه، قارچ و ذرت هم خواستی اضافه کن، عصارشم اضافه کن، بعد رب اضافه کن، بعد از قبل ک نودل هارو گذاشتی تو آب‌جوش تا باز شن رو آبکش کن با یکم آب جوش اضافه کن ب اون مواد، هم بزن تا با مواد مخلوط شه، آبش ک خوب کم شد پنیر پیتزا بریز روش درشو ببند تا پنیر پیتزا آب شه، تموممممم، محشررررر میشههه

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
عالیه😋 فقط سسش خیلی تنده من از اینجا تا سال رو سوختم من هات چیکن نودل گرفتم بستش زرده

آره سسش انگار خیلی تنده😂من بخرم یه ذره میریزم فکر کنم تا چند ماه بتونم همون بسته کوچیکو استفاده کنم🙄😁