2777
2789

هر چی دوست داری 

گوشت 

قارچ 

سوسیس 

حتی تن ماهی 

سبزیجات 

یا پنیر پیتزا بریزی توش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بیشتر ببینید

آبکش برای چی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یا ساده درست میکنم یا اینکه رب رو تو روغن تفت میدم آب می ریزم توش تا بجوشه بیاد و بعد نودل و ادویه دوست دارم با این ترکیب سوسیس سرخ شده هم بخورم ولی خب سوسیس برام قدغنه

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

من آبکش نمیکنم میزارم تو آب جوش وقتی ک پخت بهش ادویه شو میریزم . 

تو همون آب جوش هم قارچ و سینه مرغ هم میریزم .هر دو سرخ شده . کلا یه غذای خوب میشه 😋

وای دلم خواست😑

میتونی مثل پاستا بپزی به جای آب بزار با شیر جوش بیاد پنیر پیتزا بریز با قارچ با سبزیجات هم خوب میشه ...

یاد استراگانف افتادم ، نودل با شیر خوشمزه میشه؟ 

جون هرکی دوس داری لایک نکن 🥲😫🫂❤ 

نودل فقط نودل سامیانگ کره ای🤤

سس و پودر سبزیجات خشک شده هم خودش داره

یعنی سسش پرفکتهههه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
بیشتر ببینید

من اول میزارم اب بجوشه بعد نودلو با ادویش میریزم تو اب جوشه 

بعد تویه مایتابه دیگه یکم کره میندازم ذرت میریزم وقتی نرم شد پخت بعدش نودلرو اظافه میکنیم البته ابشو نه ابشو یا حدا میخورم یا میریزم میره بعدش پنیر پیتزا میریزم روش یکم روگاز میزارم پنیرش اب شه 

خیلیم خوشمزه میشه حالا من گردوام داشته باشم میریزم😐😂یا سوسیس 

مهم نی چقد دورید مهم اینه همیشه تو فکر منید(بی تی اس)میشه صلوات بفرستید برام که به عشقم برسم🥺❤️