2777
2789
عنوان

دانشجوهای خوابگاهی بیان

134 بازدید | 7 پست

بچه ها دانشگاه ما تا یه مدت خاصی خوابگاه میده، بعد یه سری الویت داره مثه استعداد درخشان و سهمیه و... 

من از شورای شهر براشون نامه ببرم که بهم خوابگاه بدن بنظرتون بهم تعلق میگیره؟؟ کسی میدونه یا دیده دورورش؟ 

کاربر قدیمی💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی متاسفم که میشنوم برای خابگاه دادن تراز کنکور رو اعمال میکنم. این قانون زمان ما نبود ولی مهم ترین چیزی که به من کسی نگفت ولی من بهت میگم فکر کردن به بعد فارغ التحصیل یه. با هر سختی باشه اسکان جور میشه درست تموم میشه ولی اگه همون ادمی باشی ک رفتی دانشگاه ضرر میکنی یه کاری کن خانوادت متوجه شن مستقلی میتونی از پس خودت بربیای کار پیدا کن استقلال مالی به شدت برای دختر مهمه. من وقتی برگشتم خونه حس زن طلاق گرفته ای داشتم که نه پشتوانه مالی داره نه میتونه خانواده سنتی و سختگیر تحمل کنه. هر گلی به سرت میخوای بزنی همون دوران تحصیل بزن بعدش سخت میشه

خیلی متاسفم که میشنوم برای خابگاه دادن تراز کنکور رو اعمال میکنم. این قانون زمان ما نبود ولی مهم تری ...

اره درست میگی

رشته من جوریه که کارش مشخصه خیالم از این نظر راحته تا تموم شه سرویس میشم ولی

کاربر قدیمی💖
اره درست میگی رشته من جوریه که کارش مشخصه خیالم از این نظر راحته تا تموم شه سرویس میشم ولی

فرهنگیان هستی؟؟

من فرهنگیان ام کلا خوابگاه ندادن گفتن اگه خوابگاه بخواین باید بریم؟ ی شهر ک ۸ ساعت فاصلشه