دویجانیام مدیر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2677 عنوان چیکار کنم 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست خانوما من تو اون خونه قدیمی پیش مادرشوهرم اینا که بودیم زیاد بختک میافتاد روم 😩از وقتی اومدم خونه خودم این اتفاق یه بار افتاده بود ولی دیشب باز اینجوری شدم 😭😭چیکار کنم آخه ؟،؟ اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍 1401/07/20 | 07:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9781 نصف شب حس میکنم یه کس سیاه روم افتاده قدرت حرکت ندارم تا چند ثانیه بعد تو هم اینطوری فک میکنی بیداری ولی نمی تونی تکون بخوریبعد کافیه یه انگشتت یا جایی تو تکون بدی درست میشه دیگه امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
دویجانیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2677 شاید شوهرته😂😂 🤣نه بابا نمیتونم نفس بکشم اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
tanhaaa3 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 8518 روی کمر نخواب باشکم پرنخواب ببین چطورمیشی اصلا جواب نمیده.پیش اومده ب پهلو بودم یا وارو رو شکم بازم بختک اومده
چکاوک۷۲ عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 2270 شب شام سنگین نخور دو رو بر ساعت هفت هشت یه غذای سبک بخور رو کمر هم نخواب به پهلو بخواب بعداز ظهرام زیاد نخواب بزار شب خوابت سنگین بشه مسواک قبل خواب به ادم حس ارامش میده
دویجانیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2677 امشب شی فلزی بزار زیر سرت.مثل قیچی یا چاقو.دیگه پیش نمیاد.من وقتی اینجوری میشدم قشنگ احساس میکردم ا ... اره باورت میشه تو خواب داد میکشیدم تو دلم میگفتم الان پسرم از خواب میپره ولی فقط خیاله اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
دویجانیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2677 بعد تو هم اینطوری فک میکنی بیداری ولی نمی تونی تکون بخوری بعد کافیه یه انگشتت یا جایی تو تکون بدی د ... آخه نمیشه تا ذکرنگم اصلا نمیتونم تکون بخورم گفتین دعا اثر داره یعنی اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
gozareshgran عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1467 آخه نمیشه تا ذکرنگم اصلا نمیتونم تکون بخورم گفتین دعا اثر داره یعنی منم اکثرا با دعا وصلوات و صدا کردن خدا ازاون وضعیت خلاص میشم
دویجانیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2677 منم اکثرا با دعا وصلوات و صدا کردن خدا ازاون وضعیت خلاص میشم چیکار کنیم آخه که خلاص بشیم من الان اصلا حوصله ندارم اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
gozareshgran عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1467 تجربه ی خودم بذارصدای قرآن توخونه یاتوی اتاق خوابت پخش بشه
دویجانیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2677 تجربه ی خودم بذارصدای قرآن توخونه یاتوی اتاق خوابت پخش بشه ممنونم از شما و بقیه دوستان اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍