sara_alef مدیر استارتر عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 86 عنوان 💙 قانون جذب 💙 330 بازدید | 27 پست سلام دوستان روزگارتون پر از خیر و برکت الهی باشه راجب این قانون هر سوالی دارید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکی کنم!.. 1401/07/20 | 05:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7901 خودت هر چی میدونی بگو https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
deltangg عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1244 تو چه زمینه هایی نتیجه گرفتین؟ مثلن برا پول یا پیداکردن شغل هم جواب میده؟ ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم...
sara_alef مدیر استارتر عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 86 تو چه زمینه هایی نتیجه گرفتین؟ مثلن برا پول یا پیداکردن شغل هم جواب میده؟ وقتی اسمش قانونه یعنی محدودیتی نداره برای همه چیز نتیجه میده اگه میبینید برای پول دیرتر نتیجه میده به خاطر اینه که باورهای غلط راجب پول داشتن بیشتر از چیزای دیگه تو ذهنمون داریم.
sara_alef مدیر استارتر عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 86 پس چرا من نتیجه نمیگیرم حتما خوب قانون رو درک نکردی وگرنه حتماً جواب میده.
گلtکاغذی عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 2954 من واقعا بهش اعتقاد دارم قبلا نمیدونستم چیه یکم میترسیدم من هرچی بنویسم سرم میاد خوب یا بد بعضیا در همون روز بعضیا طول میکشه یکم از نوشتن خودم میترسیدم الان فهمیدم چیه چیزای که دلم میخاد مینویسم
ashkk عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 1561 حتما خوب قانون رو درک نکردی وگرنه حتماً جواب میده. چطوری خوب درک کنم تا جواب بگیرم
sara_alef مدیر استارتر عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 86 خودموکشتم هرروزمینوشتم امانتیجه نداد نوشتن به تنهایی کافی نیست باید احساست درگیر بشه و بتونی مدت بیشتری در روز ذهنتو کنترل کنی.
artemiissss عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 355 حتما خوب قانون رو درک نکردی وگرنه حتماً جواب میده. چجوری درک کنیم من چجوری به اون چیز های ک میخوام برسم هر روز بنویسم و باور و امید داشته باشم؟؟
deltangg عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1244 خب باید چکارکنیم؟ شما خودت جواب گرفتی؟ ویس از چ کسی گوش میدین؟ من امیر خلعت بری ی مدت گوش میکردم ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم...
sara_alef مدیر استارتر عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 86 من واقعا بهش اعتقاد دارم قبلا نمیدونستم چیه یکم میترسیدم من هرچی بنویسم سرم میاد خوب یا بد بعض ... آفرین دقیقا اما به جز زمان هایی که مینویسی در طول روز هم حواست به افکارت باشه که به چیزایی که خوب نیستن یا نمیخوای فکر نکنی.