2777
2789
آفرین دقیقا اما به جز زمان هایی که مینویسی در طول روز هم حواست به افکارت باشه که به چیزایی که خوب نی ...

رو فکر امتحان نکردم  چون من خیلی خیال بافی میکنم  فقط رو نوشتن برام پیش میاد از این توانايي  تا الان استفاده خاصی  نکردم میشه راهنمایی کنی چکار کنم به خواسته هام برسم و این توانایی بتونم نگه دارم 

میدونید چرا اکثر آدما نتیجه نمیگیرن ؟! 

چون فکر میکنن مثل یه قرص یه روز میخورن و همه چی عوض میشه

اما این طور نیست ما باید هر روز و هر لحظه رو ذهنمون کار کنیم و کنترلش کنیم نه فقط یه مدت کوتاه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رو دیگران نتیجه میگیرم .

اما‌خودم‌نه.

مثلا پیج‌فروش محصولات دارم‌.‌نمیدونم‌چه کنم‌واقعن.همه راه رو‌رفتم ولی‌مونده

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
چجوری درک کنیم من چجوری به اون چیز های ک می‌خوام برسم هر روز بنویسم و باور و امید داشته باشم؟؟

اینایی که گفتی رو واقعا انجام بده نه مثل چند تا کلمه ی کلیشه ایی

چقد واقعا متعدی که این کارو کنی؟

این که آدم همیشه باور و امیدشو تو هر شرایطی حفظ کنه خیلی سخته اما اینه که نتیجه میده 

اینکه بتونی افکارتو کنترل کنی و اون امید و باوری که میگی رو در خودت درونی کنی.

خب باید  چکارکنیم؟ شما خودت جواب گرفتی؟ ویس از چ کسی گوش میدین؟ من امیر خلعت بری ی مدت گوش میکر ...

شما از هر کس که بهتر حرفاشو درک می‌کنید میتونید کمک بگیرید مهم اینه با حرفای کی بهتر ارتباط برقرار می‌کنید

چون همشون دارن قانونو بازگو میکنن هر کس با لحن و کلام خودش فرقی ندارن

البته سعی کنید کسی رو انتخاب کنید که نتیجه هاش براتون مشخص باشه چون باعث میشه بیشتر باورش کنید.

رو فکر امتحان نکردم  چون من خیلی خیال بافی میکنم  فقط رو نوشتن برام پیش میاد از این تواناي ...

خب شما که از نوشتن نتیجه گرفتی رو همین کار کن

متعهد باش پراکنده انجام نده و بیشتر راجب این قانون مطالعه کن.

من رو دیگران نتیجه میگیرم . اما‌خودم‌نه. مثلا پیج‌فروش محصولات دارم‌.‌نمیدونم‌چه کنم‌واقعن.همه راه ...

برای اینکه فروش داشته باشی باید باورهای مناسبی راجب محصولی که ارائه میکنی و همچنین خود فروختن داشته باشی

مثلا اگه خودت اون کالایی که میفروشی رو ارزشمند ندونی هرگز نمیتونی فروش خوبی داشته باشی چون وقتی یه چیزو خودت خوب نمیدونی چرا دیگران باید خوب بدوننش و بابتش پول بدن؟!

یا اینکه باید اینو باور کنی که روزی تو رو خدا می‌رسونه و چشمت به دست دیگران نباشه که بیان ازت خرید کنن بلکه خیالت راهت باشه که مشتری دست های خدا روی زمینه و خدا تو رو بی روزی نمیذاره

و یه عالمه باورهای دیگه راجب فروش...

باید بشینی با خودت فکر کنی پیدا کنی چه باوری داری که مانع فروشت شده؟!

یک خاله دارم که خیلی با من بده. و مادرم را پر میکنه.  حالا از قانون جذب چطوری استفاده کنم؟&nbs ...

رفتار های خاله یا هر انسان دیگه ایی که باهاش تو زندگیت برخورد میکنی منعکس کننده ی درون خودته

شما اگه رو خودت کار کنی هیچ وقت همچین اتفاقی رو تجربه نمیکنی

هیچ کس نمیتونه با ما بد باشه این خود ما هستیم که با خودمون بدیم

شروع کن به دوست داشتن خودت و خالت بعد ببین چطور ورق برمیگرده

حست رو به خالت خوب کن فقط به ویژگی های خوبش فکر کن 

یعنی انقد سریع نتیجه میده که تعجب میکنی.

برای پیداکردن کار مناسب و درامدزایی باید چکارکنم؟ میشه بفرمایید شما از کی تاثیر گرفتی اگ استاد داشتی معرفی کنی یا فایلی سایتی چیزی کمکی داری بدی به ما هم ممنونم 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
برای اینکه فروش داشته باشی باید باورهای مناسبی راجب محصولی که ارائه میکنی و همچنین خود فروختن داشته ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 🧚

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
برای پیداکردن کار مناسب و درامدزایی باید چکارکنم؟ میشه بفرمایید شما از کی تاثیر گرفتی اگ استاد داشتی ...

باید شغلی رو پیدا کنی که دوسش داری و حست بهش خوبه. وقتی از کاری که میکنی لذت میبری خود به خود درآمدت هم زیاد میشه 

البته برای اینکه جریان پول رو به زندگیت باز کنی باید در رابطه با پول باورهای مناسبی داشته باشی

چون هر چقد تلاش فیزیکی کنی اگه ذهنت نسبت به پول داشتن باورهای نامناسب داشته باشه نمیتونی پول خوبی در بیاری.