2777
2789
عنوان

توروخدا اگه راه حلی دارین بگین

206 بازدید | 7 پست

چند وقته هرکاری میخوام انجام بدم یا انجام داده میشه توش گره و مشکل میفته یا به بن بست برمیخورم خیلی دلشکسته و ناراحتم‌ شما تا حالا اینطوری بودین؟ اگه راه حلی هست لطفا بهم بگین💔💔💔💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکرتو عوض کن ناامید نباش،بخدا توکل کن،دعایی توسل بخون

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

میگن حرز امام جواد برا تسریع کارا خیلی خوبه 

ولی من چون پولشو نداشتم نگرفتم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ببخشید ولی ببین چه گناهی کردی ، ریشه تمام مشکلات زندگی یه گناهیه ک ادم ممکنه ناخوداگاه انجام بده
آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

هر لحظه که یادت میافته ذکر بگو 

من یه مدت ذکر یاغنی زیاد میگفتم از در و دیوار برام پول میومد....

ذکر یاالله برای مشکلات هر چی بیشتر بگی بهتر...

مثلا نگو روزی ۱۰۰تا. هر موقع یادت هست بگو خونه .کوچه حموم. در حال آشپزی و....

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

گلممممم اولا باید نسبت به اطرافیانت خوش نیت باشی 

دیدی میگن قدیمها که ادم تنبل روزیش دم درهست 

یعنی یکم روح و جسم ت را ازاد کن 

اینقدر صغری و کبری نچین 

اولذهنت را ازاد کن 

پرنده باش 

باور کنید من هیچ پرنده ای را ندیدم که مادرش که میخواد پرواز یادش بده جیغ بزنه داد بزنه  چون اعتمادددددددددددددد می کنه 

شما هم به خدا اعتماد کن 

نماز بخصوص اول وقت  نماززززززززززززصبح و دعاهای مرتبط با ان  ایت الکرسی و ۴ قل 

برو جلو به عقب هم نگاه نکن