2789
عنوان

ی راه حل بدید

246 بازدید | 32 پست

سلام پسرم هروز نصف مداد رنگیاشو گم میکنه تو مدرسه چیکار کنم تا الان ۳ بسته گرفتم یعنی تا اخر سال باید هزار بسته بگیرم براش 😡اعصابمو خراب کرده ب خانمش میگم میگه خودتون باید بگید مواضب وسایلش باشه😠چیکار کنم 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بنظرتون مداد رنگیاشو با ی نخ بهم دیگه وصل کنم 😑

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه کلاسشون خیلی شلوغه؟

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
مگه کلاسشون خیلی شلوغه؟

اره ۳۲ نفر چیکار کنم

مهربونا ی راه حل بدید افرین

روی همه ی مداد رنگی هاش برچسب بزن اسم و فامیلش رو بنویس و بعد توی گروه مادرا و لطفا اگر مداد رنگی های پسر من توی وسایل پسرای شما رفت برام بیارید و اینکه یکم تمرین های تمرکز و حواس جمعی باهاش داشته باش تا بیشتر حواسشو جمع کنه و مراقب باشه براش داستان هم بگی خوبه،که مثلا یکی بوده همیشه وسایلاشو گم میکرده و هیچ کس باهاش دوست نمیشده و ..خلاصه یک چیزی سر هم کنی که تاثیر مثبت روش بزاره غیر مستفیم

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

دور مدادا اسم و فامیلیشو بنویس با برچسب

و در کل باهاش حرف بزن بگو اگر خوب از وسایلت مراقبت نکنی

و گم کنی دیگه نداری و نمیخرم واست

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
طبیعیه تو این سن بچه ها باهم متفاوتن و خودشون باید نظم و یاد بگیرن عزیزم  ولی با برچسب اسم و ف ...

نوشتم ولی این بازم گم میکنه حتی ب همه مادرا سپردم گفتم اگه دیدین تو کیف بچتونه بیارید بدید ب خانم ولی اصلن نمیارن 

روی همه ی مداد رنگی هاش برچسب بزن اسم و فامیلش رو بنویس و بعد توی گروه مادرا و لطفا اگر مداد رنگی ها ...

همه این کاررو کردم عفایده نداره اصلن ب وسایلش اهمیت نمیده منم هروز نمتونم بخرم خیلی اعصابمو خراب کرده حتی باباش دیونه شد هروز میگم بهش یچیزی بخره