2777
2789
عنوان

ی راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست
روی همه ی مداد رنگی هاش برچسب بزن اسم و فامیلش رو بنویس و بعد توی گروه مادرا و لطفا اگر مداد رنگی ها ...

همه این کاررو کردم عفایده نداره اصلن ب وسایلش اهمیت نمیده منم هروز نمتونم بخرم خیلی اعصابمو خراب کرده حتی باباش دیونه شد هروز میگم بهش یچیزی بخره

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
 روی مداد رنگی هاش برچسب اسم میزنین؟ که اگه گم شد بهش برگردونن

نوشتم رو همه وسایلش پس نمیدن خیلی بی وجدانن

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لوازم تحریر خیلی گرون شده واققققعا سخته خریدش  بگو یکی یکی بیار مداد رنگیاشو بیرون از جامدادیش ...

گفتم بخدا حتی توخونه میزارم اینطوری استفاده کنه اصلن هیچ راه حلی ندارم کلافم

همه این کاررو کردم عفایده نداره اصلن ب وسایلش اهمیت نمیده منم هروز نمتونم بخرم خیلی اعصابمو خراب کرد ...

ببین واقعا نمیتونم راهکاری بدم که از نتیجه اش مطمئن باشم ای کاش با یک مشاور صحبت میکردی بالاخره حواس پرتی درمان داره میخواستم بگم تنبیهش کنی بگی هرچی گم کردی دیگه برات نمیخریم تا بلکه یکم حساس بشه روی وسایلش ولی نمیدونم این تنبیه درستی هست یا نه

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
دور مدادا اسم و فامیلیشو بنویس با برچسب و در کل باهاش حرف بزن بگو اگر خوب از وسایلت مراقبت نکنی و ...

فایده نداره خواهر 😤

همه این کاررو کردم عفایده نداره اصلن ب وسایلش اهمیت نمیده منم هروز نمتونم بخرم خیلی اعصابمو خراب کرد ...

میخوای بهش  بدون دعوا  با مهربونی بگو عزیزم  پسرم اینارو گم کنی دیگه نداریم بگیریم. و اگه گم کرد تا یک هفته براش نگیر   تا خودش متوجه بشه  یه هفته سر کلاس نقاشی مداد رنگی نداشته باشه خودش متوجه اهمیت وسایلش میشه  

ببین واقعا نمیتونم راهکاری بدم که از نتیجه اش مطمئن باشم ای کاش با یک مشاور صحبت میکردی بالاخره حواس ...

تنبه کردم خیلی ترسید بازمگم میکنه

میخوای بهش  بدون دعوا  با مهربونی بگو عزیزم  پسرم اینارو گم کنی دیگه نداریم بگیریم. و ...

چی بگم بهش اعتمادی نیست این حالم از مدرسه بهم خورد

میگم بنظرت بهم دیگه با ی نخ کامو وصلشون کنم 

یا زشته 

فایده نداره خواهر 😤

یه مدت نخر براش فداتشم 

بزار قدر وسایلاشو بدونه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
میخوای بهش  بدون دعوا  با مهربونی بگو عزیزم  پسرم اینارو گم کنی دیگه نداریم بگیریم. و ...

تازه هم هم با دعوا هم با مهربونی گفتم ولی فایده نداره بایل خودم یکاری کنم 

یه مدت نخر براش فداتشم  بزار قدر وسایلاشو بدونه

اف چی بگم کلافم کرد

شاید یکی از دوستاش بعگه زور ازش میگیره.  یا میترسونتش   شاید به دوستاش سر کلاس امانت میده ...

اره احتمالن برمیدارن ازش