2777
2789

فک نمیکردم ممنوع باشه نظراتو نخوندم حیف شد

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

چی بود 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شده ب سقط بچه فک کنید ازسختی ها وحالت تهوع هام گفتم

تو عایا نمیدانی حتی (فکر کردن) ب سقط جزو گناهان سوپر کبیره هست و پیگرد قانونی دارد؟!

انقدررر منطق بعضیا اینجا پایینه اصلا حال روحی ی مادرو تو بارداری درک نمیکنن اینکه بخاطر خستگی و فشار شدید گاهی حتی از بارداری و همچی پشیمون بشه. من خودم عاشق بچمم ولی بخاطر شرایط خیلی بدی ک برام پیش اومده و عذاب میکشم گاهی یلحظه با خودم نیگم چ غلطی کردم بارداری چیبود کاش باردار نبودم فلان

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بخاطر حال بدم وتهوع ناتوانم وضعیف 

اسی بگیر بخواب ناز اداتو ترک کن بعد زایمان از این خبرا نیست یکسره بیداری دستت تو پوشکه و... اول اخر می خوای بیاری بچرو دوباره از اول می خوای بری اینارو 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اسی بگیر بخواب ناز اداتو ترک کن بعد زایمان از این خبرا نیست یکسره بیداری دستت تو پوشکه و... اول اخر ...

وای کاش ناز بود بچه دوممه خدایی حالم بده

تو عایا نمیدانی حتی (فکر کردن) ب سقط جزو گناهان سوپر کبیره هست و پیگرد قانونی دارد؟! انقدررر منطق ب ...

خیلی سخته بخدا بااینکه اقدام نکرده بودم و خدا خواسته بود گفتم خداشکرت که بدون دردسر دادیش بچه دوممه،اما بخدا حالم بده تهوع دارم همش بالا میارم دلم هیچی نمیخواد  ی لیوان آب خوردن شده آرزو برام، من درکل ضعیفم تو مریضی حالا این مشکل و نرسیدن به خونه زندگی وپسرم 😢😢😢

وای کاش ناز بود بچه دوممه خدایی حالم بده

هورمونت بهم ریخته  یه دو هفته تحمل کن برو آمپول بزن مایعات بدنتو ببر بالا انقدر سرم تقویتی بزن جفتتون سرپا بشین

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم