2789
عنوان

ماشین اول

150 بازدید | 12 پست

دوستان من به تازگی رانندگی یاد گرفتم دوست دارم ماشین بخرم. اولین ماشین اگه ماشین صفر باشه حیفه؟ حتما اولین ماشین باید دست دوم بگیریم تا راه بیفتیم؟ واقعا نمی دونم چه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب با ماشین دست دوم ادم دست و دلش نمیارزه راحت تره. گرچه من وقتی یاد گرفتم هیچ اسیبی به ماشین نرسوندم و هیچ اتفاقی نیفتاد شکر خدا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پراید دست دوم تمیز بگیر. خرجش کمه ممکنه خدایی نکرده بمالی اینور اونور. ماشین راحتی هم هست. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

صفر نگیر به نظرم خیلی داغونم نگیر

من تجربشو دارم اولش که رانندگی میکنی تا قلق ماشین دستت بیاد ممکنه ماشینو داغون کنی

خوب دنده جا نندازی یا موقع پارک بزنی به جایی

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو 

من ماشین اولم تیبا بود 

الان کوییک r دارم 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو