2777
2789

تا حالا حسرت نخورده بودم جای کسی باشم اما امشب یه لکسوس مشکی میخواست پشت ماشینم پارک کنه،

دیدم داره به سختیییی پارک میکنه واسه همین کنجکاو شدم ببینم کی پشت فرمونه!

یه دختر ۲۷ ۲۸ ساله، با موهای بلوند کراتین شده که از وسط فرق کرده بود و یه روسری بلند صورتی خوش رنگ هم رو سرش بود، صورتش کامل عمل بود ولی بهش اومده بود،

چهره شیک و بی نقصی داشت و خوش چهره بود 🥰😆😅 با دستش که ناخن های کاشت شده بلنددد با لاک سفید داشت موهاشو مرتب میکرد

اینقدر نگاش کردم که نور بالا زد نتونستم دیگه داخل ماشینو دید بزنم 🤣

از ماشین که پیاده شد تیپشو نگاه کردم، انصافا خوش تیپ و خوش لباس هم بود 

یه کفش صورتی پاشنه بلند که هم رنگ روسریش بود پوشیده بود، کفشاش نگین نگینی بودن تو شب کلی برق میزدن و چشمو میگرفتن 

یه مانتو و شلوار کتی کوتاه به رنگ طوسی تنش بود و داشت خیلی دلبرانه میرفت سمت کافه.

انصافا یه دختر فول آپشن بود اگه پسر بودم درجا بهش شماره میدادم 😜

ولی من اگ پسر بودم اصن محل نمیدادم:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشینت چیه که حسرت ماشین اونو خوردی گیان

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

وای توروخدا اینجوری زُل نزنید به ملت

خیلی حس بدیه

من خیلی معذب میشم وقتی کسی زل میزنه بهم

تو به اندازه چیزهایی که دوست داری بزرگی،فقط اجازه نده به اندازه آزارهایی که میبینی ،کوچیک شی...

پسرم بودی محلت نمیداد 😐خودشون دارن رزرو شده

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید