2777
2789
عنوان

به نظرتون فردا برم مدرسه یا نه ؟؟😫

517 بازدید | 13 پست

دوازدهم تجربی ام برنامه فردام هویت سلامت تربیت بدنی زبان تا ساعت ۲ظهر هست نمی دونم برم یا بمونم خونه برای قلم چی بخونم زیانم ام که قوی هست هویت و سلامت هم درس میده سوال مینویسه که درس دادنش خیلی مهم نیست آسونن خودم می تونم بخونم سؤالای هویت سلامت هم می تونم زنگ تفریح هفته آینده بنویسم ولی 

مامانم میگه برو که سر کلاس بهتر یاد بگیری سؤالا رو هم بنویسی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو بابا..وقت تلف کنیه..من همین الان میخام ترمیم کنم این دوکوفتو..البته نمیدونستم ک میمونم پشت کنکور بعد پارشون کرپم🤣🤣🤣🤣

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)

آیا غیبت بزنن از نمره مستمرتون کم می کنن؟؟؟

منم وقتی که دوازدهم بودم بعضی روزها که درس سبک بود نمی رفتم و می نشستم برای کنکور می خواندم اتفاقا آزمون قلمچی هم می دادم 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
آیا غیبت بزنن از نمره مستمرتون کم می کنن؟؟؟ منم وقتی که دوازدهم بودم بعضی روزها که درس سبک بود نمی ...

چس قبول شدی آخرش ؟

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
چس قبول شدی آخرش ؟

چس ؟؟؟؟😂😂😂نه چس قبول نشدم ولی دانشگاه دولتی علوم سیاسی شیراز قبول شدم 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
چس ؟؟؟؟😂😂😂نه چس قبول نشدم ولی دانشگاه دولتی علوم سیاسی شیراز قبول شدم 

وای‌ ببخشید 

اشتباه تایپی بود 

چی منظورم بود 😅😅

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ ..