2777
2789
عنوان

امام رضا

348 بازدید | 39 پست

خیلی دلم میخواد برم حرم امام رضا ، هر روز کارم شده اینکه برم فیلم های حرم امام رضا رو توی اینترنت نگاه کنم و اشک بریزم اصلا احساس میکنم آنقدر دلتنگی غیر طبیعی هست به خود امام رضا که دارم آب میشم، آنقدر بغض گلوم رو میگیره که امام رضا منو نمیطلبه آخه تا حالا نرفتم 🥺 یکساله تمامه دارم التماس خدا و امام رضا میکنم که منو بطلبن ، منو دعا کنید که امام رضا بطلبن منو انشالله که به حق امام رضا همتون حاجت روا شید 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله آقا هم شما و هم منو هر چه زودتر بطلبه 

منم خیلی دلتنگ حرمم

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.
🥲🤍  ان شاءالله زود زودد بری قیشنگ^^

مرسی عزیزم یکی از بزرگ ترین آرزو هامه🥺😭

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

منم حرم امام حسین نگا میکنم گریه میکنم🥲

انشالله بطلبه بری عزیزم

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
انشالله آقا هم شما و هم منو هر چه زودتر بطلبه  منم خیلی دلتنگ حرمم

انشالله به حق جواد امام رضا 🤲💚🥺

وای اجی اگه رفتی دعا کن منم بطلبه 🥺منم خیلی دلم برا امام رضا تنگ شده 

انشالله که هممون رو بطلبن یعنی میشه 🥺

منم حرم امام حسین نگا میکنم گریه میکنم🥲 انشالله بطلبه بری عزیزم

انشالله من که هم آرزومه برم مشهد از امام رضا کربلام‌ و بخوام 😭

عزیزدلم جوری خدا بخاد قسمتت میشه که خودت توش بمونی.نا امید نشو

انشالله 🤲💚

چند سالته ؟که تاحالا نرفتی.

کلا زیاد مسافرت نمی‌ریم ولی به شدت دلم حرم امام رضا رو میخواد 🥺