2777
2789
عنوان

امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
اینکه گفتید: التماس خانواده کردید، ولی نشد. یعنی چی؟ یعنی امکان مسافرت هست و قبول نمیکنند؟

یعنی خیلی براشون مهم نیست آره هم پولش هم هم موقعیتش اولش که برای اینکه باهام لج کنن نبردنم الآنم که خیلی براشون اهمیت نداره

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
یعنی خیلی براشون مهم نیست آره هم پولش هم هم موقعیتش اولش که برای اینکه باهام لج کنن نبردنم الآنم که ...

لجبازی؟
واااااای

دلها دست خداوند متعال است.
دعا کنید که اونها هم مث شما شیفته و واله ی زیارت شوند.

الهی در کمتر از یکماه آینده این حاجت معنوی تان برآورده شود. آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لجبازی؟ واااااای دلها دست خداوند متعال است. دعا کنید که اونها هم مث شما شیفته و واله ی زیارت شوند. ...

ممنونم از دعای خوبتون انشالله که همه حاجت روا بشن 🤲

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
... حتما حتما مشرف بشوید. هرچند نباید فقط زمان درد و گرفتاری خدمت اقا برویم. ولی بهترین شنونده و دکت ...

عزیزم من خودم قبل کرونا شب ولادت امام رضا و حضرت مهدی شب تا صبح تو حرم میموندم ولی الان بخاطر مامانم نمیرم چون دوس داره حرم بره ولی توانشو نداره متاسفانه..  مامانم بستری نیس دکتر میگه بخاطر سنش چون عمل خیلی سنگینیه نمیشه عمل کنن .. مامانم همزمان شیمی و پرتو درمانی میشدن سیستم ایمنی بدنش خیلی پایین اومده بود مامانم به شدت ضعیف شده و ضعف داره .. هنوز شیمی درمانی میشه فقط اینجوری میتونن بیماریشو کنترل کنن.. 

التماس دعا برای شفای مامانم دعا کنین🙏

سلام عزیزم ممنونم از مهربونیتون 🥺انشالله که به حق آقا امام رضا مادرتون شفا پیدا کنن اگه قابل باشم ح ...

سلام عزیزم سه شنبه شب جاتون خالی حرم رفتم زیر قبه برای شما و همه ملتمسین به دعا تقریبا تا رسیدن به ضریح سوره کوثر خوندم💚 ان شاءالله ک حاجت روا بشین و هرچی زودتر حرم دعوت بشین🙏

التماس دعا🙏

سلام عزیزم سه شنبه شب جاتون خالی حرم رفتم زیر قبه برای شما و همه ملتمسین به دعا تقریبا تا رسیدن به ض ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنونم که به یادم بودی واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم 🥺 حال مادرتون بهتر شده انشالله ؟ انشالله که به حق دل مهربونت امام رضا خودشون ضامن بشن مادرتون شفا پیدا کنه و هر حاجتی دارید برآورده به خیر بشه 🤲💚💚

سلام عزیز دلم خیلی ممنونم که به یادم بودی واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم 🥺 حال مادرتون بهتر شده انشال ...

عزیزم احتیاجی به تشکر نیس😘

راستش من از وقتی مشکل مامانو فهمیدم همه فکر و ذهنم درگیره و مطمئنن خدا خاسته و لیاقت اینو داشتی ک اونموقع به ذهنم برسه ک بهت قول دادم حرم برم دعات کنم🙏

مامان الحمدلله خدارو شکر .. همچنان شیمی درمانی میشه ولی بدنش کم آورده دکتر گفته نهایتا یه دوره دیگه بشه شیمی رو ادامه بدن .. ان شاءالله هرچی زودتر معجزه شامل حالمون بشه و مامانم سلامتیشو بدست بیاره🙏

ان شاءالله خدا همه مریضا رو شفا بده بحق علی ابن موسی الرضا💚

عزیزم احتیاجی به تشکر نیس😘 راستش من از وقتی مشکل مامانو فهمیدم همه فکر و ذهنم درگیره و مطمئنن خدا ...

عزیزم از صمیم قلب برای شفای مادرتون دعا میکنم 🤲💚