2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگین کار فروشگاه اسونه؟امروز رفتم دیدم چندتا دختر داشتن قفسه هارو میچیدن دیگه نمیدونم بار هم ب ...

نه نه اصلا. قصدم توهین به این شغل نیست اتفاقا هر شغلی سختی خودش رو داره ولی خب چون توی خود فروشگاهین مثلا کارخونه و ... نیستین از نظرم بهتره چون خودم توی فضای کارخونه ای بودم با همین حقوق دیدم وحشت ناکه

باشه عزیزم مرسی

بنظرم فروشگاه های جانبو و رفاه و افق کوروش برو و بگو میخای صندوق دار باشی..با توجه به مدرکت که گفتی لیسانس هستی...حقوق وزارت کاری بیمه هم میکنن...فقط اینجور فروشگاهها حاشیه توش زیاده باید خیلی صبوری بخرج بدی...

چیدمان پدرتو درمیاره ساعت کاریشم زیاده خیلی

خودم صندوق دار رفاه بودم یه مدت.

بنظرم فروشگاه های جانبو و رفاه و افق کوروش برو و بگو میخای صندوق دار باشی..با توجه به مدرکت که ...

رفاه و کوروش اینا بیمه میکنن؟چون تاحالا سابقه صندوق نداشتم خیلییییی میترسم

کار با سیستم بلدنیستم

وگرنه حساب میتونم کنما اما استرس دارم میترسم از صندوق

رفاه و کوروش اینا بیمه میکنن؟چون تاحالا سابقه صندوق نداشتم خیلییییی میترسم کار با سیستم بلدنیستم و ...

مسئولیت داره ولی ترس نداره .یکم بخودت برس برو بگو میخای استخدام بشی رزومه ت رو جوری پر کن که صندوق بردارن.کار خاصی هم نمیخاد انجام بدی .. فقط مبلغ وارد میکنی و دستگاه پز بقیه کارارو خود سیستم انجام میده تو فقط اوکی میزنی رسید میدی به مشتری

مسئولیت داره ولی ترس نداره .یکم بخودت برس برو بگو میخای استخدام بشی رزومه ت رو جوری پر کن که صندوق ب ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییاتون

فقط بیمه نمیکنن کلا نمیدونم چرا!

اما حقوق صندوق ۷ ونیمِ

رفاه و کوروش اینا بیمه میکنن؟چون تاحالا سابقه صندوق نداشتم خیلییییی میترسم کار با سیستم بلدنیستم و ...

آره بیمه می کنن..

خودتو نترسون اگه کامپیوتر بلدی تو رزومه همه گزینه هاشو تیک بزن.سیستمی هم که برای صندوقه اصن کاری نداره خیلی ساده ست..شما هم که لیسانسی دیگه از پسش برمیای

آره بیمه می کنن.. خودتو نترسون اگه کامپیوتر بلدی تو رزومه همه گزینه هاشو تیک بزن.سیستمی هم که برای ...

بله درست میگی عزیزم...چون تاحالا هیچ جایی کارنکردم برای همین استرس دارم وگرنه شاید به قول شما خیلی ساده باشه