2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟؟

4934 بازدید | 33 پست

سلام خانوما 19سالمه شوهرم 28طبقه بالای مادرشوهرمیم و مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه توی زندگیمون و شوهرم پشتشه در همه حال... شوهرم هیچ نقطه مثبتی نداره پیش پدرش کار میکنه وقتی نامزد بودیم گفتم حقوقت خیلی کمه و گفت بعد ازداج پدرم زیادش میکنه...الان که یاداوری میکنم تموم قولاشو مثلا همین حقوق و جدا بودن خرج خونه از خانواده شوهرم و اینکه تنهایی نمیذارن تا دم درم برم میگع مال اونموقع بود الان خرم از پل گذشته!!!!چندوقتع همش بهش میگم من اینطوری نمیتونم درستش کنم وگرنه من میرم میگه همینه که هست و به شوخی میگیره رفتن منو..چیکارکنم؟؟مادرم میگه طلاق بگیر درست بشو نیست..خودمم از این زندگی خستم... هیچ احترام و ارزشی برای من قائل نیست

اگر خانوادت پشتتن تا سنت کمه جدا شو

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خانوادت پشتتن تا سنت کمه جدا شو

یعنی نسخه همگی‌فقط اینه: بدو طلاق بگیر !! 

یعنی تلاشی هم نکنه شاید درست شد این زندگی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم اول پیش یک مشاور خانواده برید و مشورت بگیرید ، مرحله بعد با یک وکیل صحبت کنید شاید اگر از جانب ایشون تماس گرفته بشه متوجه بشن شما جدی هستین و تغییر به رفتارشون بدن ،اکر همه راه را رفتین و دیدین نمیشه بعد طلاق ،اما گزینه اول را این نذارین،فقط به هیچ عنوان باردار نشین تا زمانی که از همه چیز مطمئن نشدین

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
یعنی نسخه همگی‌فقط اینه: بدو طلاق بگیر !!  یعنی تلاشی هم نکنه شاید درست شد این زندگی؟

حالا خوبه من اولین باره به یکی اینجوری گفتم😫

خب گفته هیچ نقطه مثبتی نداره اکثرا هم اینا درست نمیشن ۱۰ سال از جوونیش رو بزاره پای یه ادم و خانوادش که ۳۰ ساله اینجورین؟ بعد دیگه سنش رفت بالا جدا شه.

من تجربه کردم میدونم ادم بچه ننه درست بشو نیست به هیچ وجه.

ولی بازم صلاح کار خودشو خودش میدونه و مشاوررر

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
یعنی نسخه همگی‌فقط اینه: بدو طلاق بگیر !!  یعنی تلاشی هم نکنه شاید درست شد این زندگی؟

اقاهه باید تلاش کنه 

چون مشکل اقاست ...

کسی ک بخاد تغییر کنه میکنه.نمیزاره همسرش ناراحت و دلخور باشه