2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4934 بازدید | 33 پست
حرفی که زد گویای برنامشه! بنظرم اگرم میخوای بری باید برای همیشه بری چون یه بار ببینه به حرفت عمل نم ...

همشم طرف مامانشه یه بار نشد بگه حق با توعه. خدای بالاسرمون شاهده همیشه هم تقصیر مادرش بوده همه ی حرفارو به من زده من بهش نگفتم بالا چشمت ابروعه سکوت کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
حالا خوبه من اولین باره به یکی اینجوری گفتم😫 خب گفته هیچ نقطه مثبتی نداره اکثرا هم اینا درست نمیشن ...

ایجانم ببخشید چقدر دل نازکی من همینجوری رو پیام شما ریپلای کردم ناراحت نشو گلم😘

بخدا هر تاپیکی میری تا طرف میگه مشکل دارم همه بدو میگن مهر و بزار اجرا، طلاق بگیر،روی خوش نشون ندیا، نقطه ضعفت و نفهمه ها،برنگردی خونه و... آدم شاخ درمیاره والا.زندگی نیست ک میدون جنگ و گروکشی ک معامله است 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بخدا همه کاری کردم درست نمیشه

حتما قبلش یه مشاور برو بعد تصمیم نهایی بگیر

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
ایجانم ببخشید چقدر دل نازکی من همینجوری رو پیام شما ریپلای کردم ناراحت نشو گلم😘 بخدا هر تاپیکی میر ...

نه بابا عزیزممم ناراحت نشدم 😘 منم به خدا همش تعجب میکنمم سریع میگن طلاق . اولین باره من به یکی گفتم اونم چون دلم سوخت و حیفم اومد جوونیش پای همچین ادمی بره ولی چندبار بعدش تاکید کردم حتماااا اول بره مشاور بازم قطعی تصمیم نگیره.

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
ایجانم ببخشید چقدر دل نازکی من همینجوری رو پیام شما ریپلای کردم ناراحت نشو گلم😘 بخدا هر تاپیکی میر ...

خییلیا وقتا به شوخی میگن 

بعضی وقتام نه جدی میگن اما استارتر و خیلیامون میشناسیم برگردی به تاپیگای قبلش خیلی مشکل داره شوهرش بخونی مغزت سوت میکشه اما بازم نمیشه گفت طلاق به نظرم استارتر عزیز هر کاری میتونی بکن ولی به قول دستمون گزینه اخرت طلاق باشه ، فقط یه نکته اگر میخوای زندگیت درست از همین الان شروع کن نذاز عنرت هدر بدره اینو قبلنم بهت گفتم ... 

اگر میخوای درستش کنی چن روز برو خونه مامانت برا قهر الکی بعدش برو پیش مشاور ... میگم قهر برا اینکه گفتی تا دم درم نمیزارن برم  البه نمیدونم باز خودت بهتر میدونی شاید با قهر بدتر شه 🤦‍♀️

یعنی نسخه همگی‌فقط اینه: بدو طلاق بگیر !!  یعنی تلاشی هم نکنه شاید درست شد این زندگی؟

چطوری درست می شه؟ کی حال داره واقعا عمر و جوونیش رو بزاره اونو درست کنه وقتی می تونه راحت یقه برداره و فرار کنه و از کلی ضربه روحی درامان بمونه چرا باید بمونه درست کنه این الان تازه عروسه یارو کتک میزنه اینو و میگه از خونه بیرون نزار اونم تو اوج روزای جوونی 

عزیزم ببخشی مادرت دیونه س؟؟

یه بار میگه طلاق بگیر

یه بار میگه واسا زندگیتو درست کن

طلاق بگیر شوهرت آدم بشو نیست

سنی نداری خودتو از این جهنم فراری بده

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

عزیزم سه ماه کارایی رو ک میگم انجام بده 

به شوهرت خیلییی محبت کن هم کلامی هم رفتاری

طبق سلیقه ی شوهرت آشپزی کن و لباس بپوش 

از لحاظ جنسی همیشه اوکی باش

به هیچچجچچچ عنوان غر نزن بحث نکن گلایه نکن گریه نکن

به هیچ عنوان حرف از طلاق و جدایی و قهر و رفتن نزن

همش ازش تعریف کن و بابت هر چیز کوچیکی تشکر کن

خودتو خوشحال و راضی نشون بده ، باخانوادش خوب باش مخصوصا جلو چشم شوهرت به مامانش خوبی کن

خلاصه سه ماه هرچی شوهرت گفت بگو چشم

بهت قول میدم شوهرت تغییر میکنه

خوشا راهی که پایانش تو باشی

من خودم شرایطم یکم مشابه شما بود تقریبا ، تونستم تا پنجاه شصت درصد درستش کنم و شوهرم تغییرکرد

عزیزم کارایی رو ک گفتم انجام بده

شرایطت بهتر میشه به امید خدا

ولی اگ درست نشد فقط جونتو بردار و خودتو نجات بده

ک خیلی زود دیر میشود ،  

خوشا راهی که پایانش تو باشی