2777
2789
عنوان

فیتیش پا

186257 بازدید | 48 پست

من الان تایپیک دیدم خانوم زده بود فیتیش پا دارم یعنی معیارم برا ازدواج پای طرف هس و اینااااا....

خواهشا گزارش نزنین

ولی من تا الان نمیدونستم فیتیش چیه ولی همسر کلا پاهامو دوست داره و توی رابطه بوس میکنه یا....

یعنی اینا بیماریه جنسی هست و من نمیدونستم؟! 

گاهی زیرپاهام زبر باشه بدش میاد و میگه به پاهات برس صاف باشن ولی همیشگی نیس اینایی که گفتم فقط چند وقت یکبار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بده که عکس و فیلم پا دانلود کنه

یا تو مهمونیا به پاهای دیگران خیره شه

وگرنه تو روابط زناشویی چیز بدی نیست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

ببین اینجا همه الان میان میگن بیماره ، ولی من قبلا دربارش سرچ کرده بودم خونده بودم که از هر سه مرد دو مرد اینجورین😐

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یعنی همسرم ذهنش مریضه؟ خیلی نگران شدم

نه 

فقط علاقه دارن . دلشون میخاد اون قسمت هم زیبا و تمیز باشه

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
وقتی بده که عکس و فیلم پا دانلود کنه یا تو مهمونیا به پاهای دیگران خیره شه

نه اونجور نیس ولی من یه خال خیلی کوچیک رو پام هست...اوایل ازدواج همش بوسش میکرد می گفت تو دانشگاه از تو جورابت میدیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز