2777
2789
عنوان

فیتیش پا

| مشاهده متن کامل بحث + 186490 بازدید | 48 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی مثلا ....منم بهم میگه برو پدیکور و ...

زشته آخه بگم 🤣😂آره راست میگه برو واقعا پاهات جون میگیرن نفس میکشن برق میزنن

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
بوس ...زبون میزنه ...دست میزنه...همینا

شوهر من انگشتای پامو میخوره بعضی وقتا🤣

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
همین اینم اینجوریه

وای من فک میکردم فقط شوهر من اینجوریه بدم میومدولی هیچی نمیگفتم با خودم میگفتم چجوری این کارو میکنه تازه یه کارایی از من میخاد که من همیشه میپیجونم🤣😂

وای من فک میکردم فقط شوهر من اینجوریه بدم میومدولی هیچی نمیگفتم با خودم میگفتم چجوری این کارو میکنه ...

مثل چی😂

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
مثل چی😂

بعضیا یه حرکات خاصی دارن حین رابطه که شاید برا بقیه معمول نباشه....من گاهی دوستام صحبت میکنن میبینم خودم و همسرم اینجور نیستم بلاخره هر کی مدلش یه جوره

بعضیا یه حرکات خاصی دارن حین رابطه که شاید برا بقیه معمول نباشه....من گاهی دوستام صحبت میکنن میبینم ...

اره نامزد خودمم همیجوره جالبه 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
ولی کلا تنوع خوبه ...ما برعکس بیشتر رو تکرار هستیم 

اره تنوع لازمه 

یعنی همسرتون تکرار میکنن بیشتر؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز