2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 106 پست

آره قشنگه.مهم اینه خودت این اسم رو دوست داشتی.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اسم پسرمو امیرسام گذاشتم خیلیا بهم گفتن خوب نیس گفتم سلیقه ما اینه مهم نیس بقیه خوششون بیاد یا ...

یکی از گزینه های من برای اسم پسرم بود ولی چون اسم برادرن هم امیر داره بچه های جاریم هم جفتشون تو اسمشون امیر داره دیگه منصرف شدم  من سام و امیر سام و آرسام گزینه هام بود همسرم گفت بزاریم آرسام 

ببخشید، میگید اسامی رو دست نندازیم اونوقت اسم بچه دیگران رو دست میندازین؟  ما شاید نخوایم بری ...

چنین قصدی نداشتم عزیزم ( دست انداختن اسم کسی ) 

اینکه شما دوست ندارید برید مکه حرف پیش هستش به هرحال بچه ها در آینده قراره واسه خودشون  تصمیم بگیرند و شاید بخوان برن مکه  

در واقع حرفی که زدم در مورد اسم های فانتزی جدید اشاره به نیمه ی دیگه ی لیوان داشت 

بچه ای که امروز به خاطر اسم امیر عباس اذیت بشه قطعا درسن بزرگ سالی نسبت به شخصی که اسمش فانتزی هست احساس عزت بیشتری می‌کنه 

اینو علم اثبات کرده که دیدگاه افراد به اسم شون در روان اونها نقش بسزایی بازی می‌کنه 

شماهم بهتره احساسی نباشید و منطقی به حرف من فکر کنید تا بتونید درک کنید چی گفتم 🌹

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
اسم قشنگ و محترمی هست 🌹 بله نباید هیچ انسانی که روح خدا در بدنش هست به خصوص بچه ها رو مسخره کرد&nb ...

دلشونم بخواد 

کارن مگه چشه 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
چنین قصدی نداشتم عزیزم ( دست انداختن اسم کسی )  اینکه شما دوست ندارید برید مکه حرف پیش هستش ...

کسی که الان اسمش امیرعلی هست پیش اونایی که اسمشون مذهبیه میتونه همچین حسی داشته باشه 

وگرنه الان بیشتر همسن و سالاشون اسم های اصیل ایرانی یا اسم های جدید ایرانی یا بین المللی دارن 

من فکر نمیکنم بین همچین بچه هایی در آینده امیرعلی خیلی بخواد حس برتری داشته باشه بعد از یه مدت حتی ممکنه سرخورده هم بشه 

من الان بچه ام دوسالشه انقدر همسن و سالاش اسم های ایرانی دارن که معلومه افکار جامعه داره به کجا میره که امیرعلی یا غلام علی کجاش هستن 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
اسم قشنگ و محترمی هست 🌹 بله نباید هیچ انسانی که روح خدا در بدنش هست به خصوص بچه ها رو مسخره کرد&nb ...

کارن همایونفر رو ندیدی سنش بالاست ولی هنوزم اسمش قشنگه

چه اسم مذهبی رو مسخره کنی چه غیر مذهبی هر دو در ی حد بد هستن یکی مثل شما ازین ور بوم میوفته یکی هم از اون ور بوم شماها هیچ حد وسطی ندارید 

چرا ی اسم رو میخواید ببرید بالا ی اسم دیگه رو میکوبید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چنین قصدی نداشتم عزیزم ( دست انداختن اسم کسی )  اینکه شما دوست ندارید برید مکه حرف پیش هستش ...

قصدش رو نداشتید اما این کار رو کردید!! 

اصلا بحث سر رفتن یا نرفتن ب مکه نیست. 

ما موقع انتخاب اسم اصلا این جزو ملاک هامون نیوده ک آیا لقب (حاجی، کربلایی، مشهدی) قبل اسم بچه مناسب هس یا نه، چون خیلی سطحی انگارانه ست این دیدگاه

چون الان دیگه به کسی رو با عنوان کربلایی فلان صدا نمیزنیم!!! حتی اگر طرف اسمش کاملا مذهبی باشه

مثلا تو کلاس یا کوچه  ب کسی نمیگیم : کربلایی امیرعباس

درضمن شما مختارید هر دیدگاهی داشته باشید، ب خودتون مربوطه

اما اجازه ندارین اسم خاصی رو مثال بزنید و دست بندازید

این قسمت حرف تون رو درک نمیکنم

کسی که خاطر اسمش درکودکی اذیت بشه

در بزرگسالی احساس عزت نفس میکنه!!!!!!!(چون کاملا برعکس ب نظر میاد) 

مطالعه ای دراین خصوص انجام شده؟ پژوهشی هست؟ نظریه پردازی اینو گفته؟ داده ی آماری وجود داره؟ 

این قسمت حرف تون رو درک نمیکنم کسی که خاطر اسمش درکودکی اذیت بشه در بزرگسالی احساس عزت نفس میکنه!! ...

داده آماری وجود نداره چون در مورد عدد و رقم صحبت نمی‌کنیم که واژه داده ی آماری بهش دلالت کنه 

پژوهشی وجود نداره چون در مورد علم شیمی یا فیزیک یا فرضیه صحبت نمی‌کنیم که واژه پژوهش بهش دلالت کنه 

و نظریه هم نیست که بگیم شخص نظریه پردازی اینو گفته 

مطالعه هم وقتی دلالت داره که در حد همون مطالعه مونده باشه و در زمان فعلی اثبات نشده باشه 

پس باید گفت این یک وجوه اثبات شده در علم روانشناسی هستش ، به نظر میاد اهل علم و کتاب خوندن نیستید 

پس  اگر یه سرچ ساده توی فیلد گوگل در مورد تاثیر اسم بر روان و شخصیت افراد می‌کردید به من نمیگفتید مطالعه ای انجام شده یانه ؟   چون حداقل ده تا مقاله براتون آپ آن میکرد 

کتاب دلارید سول از دیوید بیورکلوند رو خوندید ؟ 

قطعا نه ، چون تو اون کتاب ده فصلی  سرار از تاثیر اسم بر روان گفته ن

کتاب مکلرید تاون از  اوون آبرامسون رو خوندید ؟ قطعا نه 

چون اون کتاب پنج فصلی سرار از تاثیر اسم بر روان افراد گفته 

اگر دنبال مستنداتی که این حرف منو به اثبات می‌رسونه به کتب راونشناسان معروف مراجعه کنید. مثل ؛ 

کاترین آدامز داتیک ، ریس آرجریسه ، اکوپ اس. آکیسکال

گوردن آلپورتآ ، دام آلترآ ، نه آناستازی ،  جیمز رولند آنجل

ماری ایونزورث   

برای به روز شدن اطلاعات تون در این زمینه به کتب این روانشناس ها مراجعه کنید  

کتاب عشق رمز حیات از دکتر محمود بهشتی رو میتونید تهیه کنید توی اون کتاب صفحه چهل و یکم از تاثیر اسم بر روان آدمها گفته 

من اصلا نگفتم کسی که به خاطر اسمش درکودکی  اذیت بشه در بزرگسالی احساس عزت می‌کنه !! 

چرا متن رو واسه خودتون منظور الکی نسبت میدین بهش 

درست متوجه بشید  چی گفتم بعد نقل قل بگیرید

من دارم در مورد اسامی صحبت میکنم که در جامعه ما متداول نیستند و با برچسب فانتزی گری و غرب زدگی ازشون نام برده میشه نه هر اسمی پس دقت کنید شما دارید حرف منو که شامل استثنا هست به کلیت اسامی نسبت میدین 

در ضمن اینکه میگین به نظر میاد برعکس باشه باید بهتون بگم با نظر و فرضیه و حدس پیش نرید با علم روز و کتب معتبر و منابع موثق پیش برید تا چیزای غلط و اشتباه به نظرتون درست نیاد 

قصدش رو نداشتید اما این کار رو کردید!!  اصلا بحث سر رفتن یا نرفتن ب مکه نیست.  ما موقع ا ...

جز ملاک های شما نیست که بچه تون رو با لقب حاجی صدا کنی یا نه و به قول خودتون  سطحی انگارانه س ( سطحی نگری )  

به نظرم بیشتر  آینده نگری نکردید و چندسال بعد رو در نظر نگرفتند تا اینکه سطح نگری نکرده باشید 

چرا واقع بین نیستید !!   این یک حقیقت جامعه  و لفظ محاوره ای و کلامی ما ایرانی ها هستش که به افراد حاجی یا کربلایی بگیم  و ضمن اینکه  اختیار بچه شما همیشه دست شما نیست که بگی من این چیزا ملاک نبوده پس واسه بچه م هم  ملاک نیست 

شاید واسه بچه شما مهم باشه دیدگاه عموم مردم به اسمش چیه !!

و اصلا موضوع بحث متمرکز بر لقب حاجی نیست !! 

به طور کلی در جامعه ای زندگی میکنیم که این اسامی برای خیلی از افراد مورد تمسخر واقع میشه پس پدر و مادر باید به همه چیز فکر کنند بعد اسم انتخاب کنند 

اره اسمش امیرعباسه

خیلی قشنگه معنی لغویش هم تو معجم ( دیکشنری عربی به عربی ) هست شیری ک مابقی شیران ازش واهمه دارند. کنایه از بسیار شجاع و دلیر

من معنی شو دیدم خیلی خوشم اومد. صاحب اسمش هم ک دیگه نیاز ب گفتن نداره.نماد دلیری و جوانمردی و شجاعت.🥰🥰🥰

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار.