داده آماری وجود نداره چون در مورد عدد و رقم صحبت نمیکنیم که واژه داده ی آماری بهش دلالت کنه
پژوهشی وجود نداره چون در مورد علم شیمی یا فیزیک یا فرضیه صحبت نمیکنیم که واژه پژوهش بهش دلالت کنه
و نظریه هم نیست که بگیم شخص نظریه پردازی اینو گفته
مطالعه هم وقتی دلالت داره که در حد همون مطالعه مونده باشه و در زمان فعلی اثبات نشده باشه
پس باید گفت این یک وجوه اثبات شده در علم روانشناسی هستش ، به نظر میاد اهل علم و کتاب خوندن نیستید
پس اگر یه سرچ ساده توی فیلد گوگل در مورد تاثیر اسم بر روان و شخصیت افراد میکردید به من نمیگفتید مطالعه ای انجام شده یانه ؟ چون حداقل ده تا مقاله براتون آپ آن میکرد
کتاب دلارید سول از دیوید بیورکلوند رو خوندید ؟
قطعا نه ، چون تو اون کتاب ده فصلی سرار از تاثیر اسم بر روان گفته ن
کتاب مکلرید تاون از اوون آبرامسون رو خوندید ؟ قطعا نه
چون اون کتاب پنج فصلی سرار از تاثیر اسم بر روان افراد گفته
اگر دنبال مستنداتی که این حرف منو به اثبات میرسونه به کتب راونشناسان معروف مراجعه کنید. مثل ؛
کاترین آدامز داتیک ، ریس آرجریسه ، اکوپ اس. آکیسکال
گوردن آلپورتآ ، دام آلترآ ، نه آناستازی ، جیمز رولند آنجل
ماری ایونزورث
برای به روز شدن اطلاعات تون در این زمینه به کتب این روانشناس ها مراجعه کنید
کتاب عشق رمز حیات از دکتر محمود بهشتی رو میتونید تهیه کنید توی اون کتاب صفحه چهل و یکم از تاثیر اسم بر روان آدمها گفته
من اصلا نگفتم کسی که به خاطر اسمش درکودکی اذیت بشه در بزرگسالی احساس عزت میکنه !!
چرا متن رو واسه خودتون منظور الکی نسبت میدین بهش
درست متوجه بشید چی گفتم بعد نقل قل بگیرید
من دارم در مورد اسامی صحبت میکنم که در جامعه ما متداول نیستند و با برچسب فانتزی گری و غرب زدگی ازشون نام برده میشه نه هر اسمی پس دقت کنید شما دارید حرف منو که شامل استثنا هست به کلیت اسامی نسبت میدین
در ضمن اینکه میگین به نظر میاد برعکس باشه باید بهتون بگم با نظر و فرضیه و حدس پیش نرید با علم روز و کتب معتبر و منابع موثق پیش برید تا چیزای غلط و اشتباه به نظرتون درست نیاد