2777
2789
عنوان

بیاااین بچم😢

474 بازدید | 19 پست
دخترم ۵۳روزشه سه روزه سرماخورده وسرفه میکنه وبینیش وصداشم گرفته .همون روزک سرماخورده بودبردمش دکتروی شربت واسپری بینی داددوروزه استفاده میکنم دیروزیکم بهتربودبازامروزسرفش بیشترشده وشیرکم میخوره وبالامیاره ی جورایی بی اشتهاس وفکنم ببخشیداسهالم شده...بچه اولمم هس نمیدونم چیکارکنم واقعا...اطرافیامیگن انقدبچتودکتری نکن ولی دل تودلم نیس میترسم خدای نکرده چیزیش بشه ..

چون حس میکنم وزن کم کرده وموقع گریه جیغ میزنه وکبودمیشه یکم...

چیکارکنم بنظرشما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی خیلی کوچولویه

تو‌این سن اشکالی نداره ببرش دکتر

مثلا اگر اسهال نداشته وقتی بردیش دکتر امروز خودت برو بگو بچت اسهال شده اگر‌لازم بود خودشم نشون بده

ولی این علایمی‌ک‌میگی طبیعیه دیگ آدم بزرگ وقتی مریضه بیحال و بی اشتهاس این ک دیگ طفلی سنی نداره

بخور مدام تو خونه روشن باشه چون بچه بینی و دهنش که خشک بشه غذا نمیخوره شیر نمیخوره، دکتری نکن چیه بچه که مریضه باید ببریش دکتر دیگه، تو الان مادری باید خودت واسه بچت تصمیم بگیری نه به حرف همه گوش بدی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

بدون هیچ مکسی ببر بچتو دکتر تو مادری یا دور و اطراف عزیزم به حرف هیچکس اهمیت نده ببرش حتما دکتر

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

من جات بودم بچه رو میبردم بیمارستان محل تولدش الان

اصن تو بیمارستان موقع زایمان مگه نگفتن اگه بچه مریض بود حالش بد بود بیارش همینجا؟؟

من پیش فوق تخصصم بردم گف بچه حالش بدبود سریع فقط ببرش بیمارستان محل تولدش

همیشه دکتر هست

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

دوست عزیز بچه زیر شش ماه بسیار حساس هست، اینجا مطب پزشک نیست، شما بچه رو بااااید ببری تحت نظر پزشک، حرفهای اطرافیان رو هم گوش نکن، شما مسئول سلامت بچه هستی و فقط باید با پزشک مشورت کنی

بدون هیچ مکسی ببر بچتو دکتر تو مادری یا دور و اطراف عزیزم به حرف هیچکس اهمیت نده ببرش حتما دکتر

بردمش دوروزپیش دکترشربت دادهنوتموم نشده شربتس نمیدونم یجادیگ ببرمش یااول شربتوکامل بدم بهش

قبل سرماخوردگیم شیربالامیاوردولی الان زیادشیزنمیخوره مثل قبل

آروغ اش راحتمن بگیر به پهلو بخوابون کلاه نازک تو خونه سرش باش و اگر پی پی اش سبز پهلوی با یه چیزی ببند بخور هم حتمن باش هوا الان خشک عزیزم منم پسرم رفلاکس داشت شیر بالاومیاورد دکتر ببر دارو مخصوص دار میده

بردمش دوروزپیش دکترشربت دادهنوتموم نشده شربتس نمیدونم یجادیگ ببرمش یااول شربتوکامل بدم بهش

عزیزم دارو به بچه اثر کنه بعد دوبار مصرف خودشو نشون میذه

بزاری شربت تموم شه؟؟

خودت میدونی دیگه

تجربه منی که دوتا بچه بزرگ کردم انقده

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

اگه دکترش خوب و تعریفیه یه جا دیگه نبر ببرش همون دکتر با نسخه و داروهاش بگو دوروز پیش اومدم بچم حالش بد تر شده احتمالا دیگه ازت ویزیت هم نگیرن ولی احتمالااا

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩