2777
2789
عنوان

بیاااین بچم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 19 پست

عزیزم علایم ویروس جدیدس بچه منم همین بود استفراغ واسهال به شدت کم اب شده بود. حتما مجدد ببر دکتر ...دکتر به بچه من که ۶ ماهشه قطره بیو لاکت داد صبح ۵ قطره شبم ۵ قطره ..شریت نیو زینک داد گفت برای ترمیم مخاطش چون هی استفراغ میکرد.... خدای ناکرده بچت ممکنه تب هم شروع بشه حواست باشه قطره ایتامینوفن و شیاف ۱۲۵ خونه داشته باش.سرفه اگه نداره که هیچی اگه داره دکتر برا بچم قطره پلارژین نوشت .سیتریزینم برا آبریزش و کم کردن التهابات ریه اش

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن سه ماهشه دکترگفت اگه ب جای خوب شدن بدترشد دوباره بیارش. یه دستگاه اجاره کردیم توخونه براسرفش دارو کردیم توش مثل بخور سرده خوب شد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
بردمش دوروزپیش دکترشربت دادهنوتموم نشده شربتس نمیدونم یجادیگ ببرمش یااول شربتوکامل بدم بهش

چیزایی که واسه نوزاد خطرناکه

کم آبی بدن افت قند و تب و عفونت هست

دماسنج تماسی ازین زیر بغلی تهیه کن داشته باشید دماش رو هر نیم ساعت چک کن بالای ۳۷.۳ تب هست

واسه نوزاد زیر ۳ ماه تب بسیار خطرناکه

اگه شیر نخوره و آب بدنش کم بشه باید ببریش دکتر ممکنه سرم بزنه

حتما واسه عفونت ببرش دکتر متاسفانه داروهای بسیار کمی میشه به نوزاد داد حتما از شیر خودت بده که آنتی بادی داره

و دوباره و ده باره ببرش دکتر و به حرف هیچ کس گوش نکن شما مادرش هستی و مسئول بچه ات و با غریزه مادریت پیش برو 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بخور سرد بخر بذار اتاقش ،

تنش رو گرم کن و روشو بپوشون ولی نذار تب کنه ، زود به زود با تب سنج چک کن تبش،

پیش یه دکتر حاذق ببرش حتما حتما حتما

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره