2777
2789
عنوان

بلاگرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 163 پست
پولدار واقعی اینجوریه اوناییکه از اول چشم باز کردن این شرایط بودن اوناییکه بعد پولدار شدن تا چشم بق ...

واقعا حرف حقه 

اونی ک از بچگی تو پول بزرگ شده اصل و نسب داره براش مهم نیست بقیه بفهمند پول دار یا نه 

ولی اونی ک تازه ب دوران رسیده است انقد خودشو نیاز ب چشم ک تا آدم بگه باشه بخدا فهمیدم تو پولداری

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
همین که تو بزرگی کافیه من اگه میخواستم خودمو درگیر اینا کنم که الان مثل شما از زندگی عقب بودم گلی 😂 ...

دقیقا از کجا فهمیدی من از زندگی عقبم 

این شمایید ک عقب هستی چون واقعیت رو نمی‌بینی 😊

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سرکار خانم من بلاگر اموزشی بودم یه مدت  و تمام پیجم محتوای آموزشی داشت  بلاگری همیشه به ...

بله درسته فقط بلاگرهای آموزشی به درد میخورن بقیه اصلا کار آمد نیستن

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
بعضیا یه جوری میگن زحمت...  اولا که منظور همه بلاگرا نیستن ثانیا مثلا اونی که باسن‌ ورقلمبیده ...

😂😂😂😂😂😂دقیقا  

اینکه ادم بیاد زندگیشو اسلایس کنه و صرفا شادیاشو بزاره برای نمایش...اینکه الان  میری اکسپلور ان ...

عزیز من 

من به چشم دیدم یه سری بلاگرا (منظورم همشون نیست قطعن ادمای مفید و محترمی هم دارن)  توی نینی سایت عضون و هر چندوقت یه بار میان یه تامیک بزنن که دوباره بیوفتن سر زبونا 

اینا از قماش همونان 

انتظار زیادی نداشته باش از مردمی که برای این بلاگرا فن‌پیج میزنن و ازون ور بخاطر از دست دادن مریم میرزاخانی زار میزنن

.

سرکار خانم من بلاگر اموزشی بودم یه مدت  و تمام پیجم محتوای آموزشی داشت  بلاگری همیشه به ...

واقعا پیجای مفید تو اینستا زیاد بود. منم چندتا پیج آشپزی و عکاسی و لباس و این چیزا داشتم. ولی خداییش پیج کسی که هی میومد از خودش و شوهرش عکس میذاشت یا می گفت امروز فلان کارو کردم فلان جا رفتم به درد نخور بوده، هست و خواهد بود😂

حرف حق جواب نداره تهشم میشه سفسطه وقتی جوابی ندارین میشه غیر منطقی اونا به نمایش میزارن دلشون میخواد ...

دیروز تو یه تاپیکی به مردم یه شهر حمله کردی انواع تهمتها را بهشون زدی چرا چون چندنفر اونجا مزاحمت شده بودند الان داری از بلاگرای مقت خور و بی هنر دفاع میکنی کسی هم خلاف نظرت حرف بزنه بهش حمله میکنی فکر نمیکنی طرز فکرت فقط بدرد خودت میخوره و بهتره فقط برای خودت باشه 

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
هچنان میگه فش میخورنااا  خوب دقیقا دارن پول اونا فش هارو میگیرن

آدمایی که چش دیدن زندگی و خوشی بقیه رو ندازن کاری جز فوش دادن بلد نیستن که اونم شخصیت خودشونو به نمایش میزارن🤣🤣🤣

از همونجایی که تو میگی بلاگرا مفت خورن الان تو به واقعیت رسیدی کجا رو گرفتی؟

خب ببین همه میگن اونایی ک بلاگر روز مره آن مفت خورن 

چرا نمیگم اونی ک بلاگر آشپزی هست مفت خوره؟چون ی چیزی داره ب مردم یاد میده 

دیروز تو یه تاپیکی به مردم یه شهر حمله کردی انواع تهمتها را بهشون زدی چرا چون چندنفر اونجا مزاحمت شد ...

معنی حمله رو میدونی چیه؟اگه میدونستی به این‌نمیگفتی حمله من یه نظر دادم الان شما لشکر شدین به من حمله کردین.من آنچه که دیدم رو گفتم زور بهتون داره میتونید نخونید

خب ببین همه میگن اونایی ک بلاگر روز مره آن مفت خورن  چرا نمیگم اونی ک بلاگر آشپزی هست مفت خوره ...

اگه خود همین شماه نیاین فالوشون محض سرگرمی و کنجکاوی نکنید اینام بالا نمیان طرف میاد یه رمان دروغ از زندگیش می‌سازه همتون میگید کی پارت میزاری کی چیکار می کنی وقتی خودتون دنبالشون میکنید چه انتظاری دارید؟