2777
2789
عنوان

بلاگرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 163 پست
ادم می‌فهمه بله درسته اونجا خیلی ها میگن مثل فلانی تلاش کنیم اخرتمون خوب بشه بریم سر اینکار ک پول تو ...

خب همین مردم بهشون بال و پر دادن این نشون میده یه عده مخالفن با بلاگرا یه عده هم موافق 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا موافقم با حرفتون به عینه برام ثابت شده پارسال که مجازی بود همکلاسی دخترم لباس ساده میپوشید با ...

بابا داداش من با زنداداشم دوست بودن تو فضای مجازی 

اینا نزدیک چند سال دوست بودن تازه داداش من فهمید طرف انقد وضع اش خوبه ک نگو 

الان زنداداش من انقد پول داره انقد پول داره ک حد ندارع 

داداشم وضعش متوسط جایی متوسط تهران  

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
اینکه ادم بیاد زندگیشو اسلایس کنه و صرفا شادیاشو بزاره برای نمایش...اینکه الان  میری اکسپلور ان ...

آروم باش از هیچکدوم نون نمی‌خورم خیالت تخت تو نظرت هر چی باشع نمیتونی به من تحمیل کنی همینو بدونی کافیه عزیزم 😂😂😂😂😂😂

خب همین مردم بهشون بال و پر دادن این نشون میده یه عده مخالفن با بلاگرا یه عده هم موافق 

باورت میشه بعضیا برا کنجکاوی دنبالشون میکنن؟یا سرگرمی

دیواری کوتاه تر از این بدبختا پیدا نمیشه الان خداییش نگاه کن من دارم از تاپیک تو انتقاد می کنم خب؟ال ...

باشه. همیشه گفتن اونی که باید بفهمه فهمیده اونی که نفهمیده یا جاهله یا نفعش در نفهمیدنه

منم گفتم فاکتور نمیزاشتی حداقل  چون صمیمیه باهام  ولی.گفت ای وای یادم رفت بردارمش فاکتور ...

خوب گفتین هم باعث میشه این رفتاراشون رو کمتر کنن و هم شعور مردم رو دست کم نگیرن 

اون آدمایی که فالوشون می کنن چی.؟میتونی بگی اونام هم رای شمان؟

گفتم 

با از رو سرگرمی و بیکاری 

یا کنجکاوی 

یا ی عده بچه مثل شما

بابا داداش من با زنداداشم دوست بودن تو فضای مجازی  اینا نزدیک چند سال دوست بودن تازه داداش من ...

پولدار واقعی اینجوریه اوناییکه از اول چشم باز کردن این شرایط بودن

اوناییکه بعد پولدار شدن تا چشم بقیه رو درنیارن دست بردار نیستن

گفتم  با از رو سرگرمی و بیکاری  یا کنجکاوی  یا ی عده بچه مثل شما

همین که تو بزرگی کافیه من اگه میخواستم خودمو درگیر اینا کنم که الان مثل شما از زندگی عقب بودم گلی 😂😂

بعضیا یه جوری میگن زحمت... 

اولا که منظور همه بلاگرا نیستن

ثانیا مثلا اونی که باسن‌ ورقلمبیده داره و میاد تکونش میده یا لباش رو شتری کرده مثلا چه استعداد خاصی داره؟ چه تلاشی انجام داده؟ یه ادم نیم‌متری با کلی سیلیکون. 

سیلیکون ها را دنبال نکنیم 

.