2777
2789
عنوان

بلاگرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 163 پست
خوشحالم برات که خوشحالی دیگه بلاگرا به زور حمله بهت نمیکنن جیبتو بزن دیگه مفت خوری وجود نداره دیگه ا ...

خیلی غیر منطقی حرف میزنی:)...اقا بگو من از یجا نون میخورم  و نمیخوام حقیقتو ببینم:)...این سفسطه ها چیه میکنی اخه گلم

اونی ک پولدار اصیل هستش هیچ وقت پز نمی‌ده یا نمایش نمیزارع  چون براش عادیه  ولی امان از ...

اون به نمایشم نزاره قشنگ میشه فهمید طرف چیکارس خونه یه آدم پولدار فرقی با یه آدم سطح متوسط نداره؟وسایل داخلش چی وضع لباس پوشیدنش چی ماشینش چی؟بالخره آدما می بینن کور نیستن که

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشحالم برات که خوشحالی دیگه بلاگرا به زور حمله بهت نمیکنن جیبتو بزن دیگه مفت خوری وجود نداره دیگه ا ...

من اصلا اینستا ندارم باورت میشه؟ 

اسم هاشونم اکثرا بلد نیستم چون نمی‌شناسم مگر اینکه اطراف ازش حرف زده باشن من بشناسم  

بنظرم فضای یوتوب خیلی بهتره از اینستا هست من ب یوتوب میگم دانشگاه 

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
خیلی غیر منطقی حرف میزنی:)...اقا بگو من از یجا نون میخورم  و نمیخوام حقیقتو ببینم:)...این سفسطه ...

حرف حق جواب نداره تهشم میشه سفسطه وقتی جوابی ندارین میشه غیر منطقی اونا به نمایش میزارن دلشون میخواد خب شما نگاه نکنید اگه مسخرن انقدری شما حرص زندگی اونا میخورین به فکر زندگی خودتون باشین الان هیچ مشکلی نبود

هر کسی یه سبک زندگی داره و باید بهش راضی ولی خدایش تو بیا بگو یر فرض اینا ابنستا هیچی نگفتن و هیچ گس ...

بله تو اجتماع هم همچین افرادی داریم. منم نگفتم اونا دارن کار درستی میکنن فقط باید بزنیم تو سر بلاگرا

اون به نمایشم نزاره قشنگ میشه فهمید طرف چیکارس خونه یه آدم پولدار فرقی با یه آدم سطح متوسط نداره؟وسا ...

ادم می‌فهمه بله درسته اونجا خیلی ها میگن مثل فلانی تلاش کنیم اخرتمون خوب بشه بریم سر اینکار ک پول توش هستش 

ولی مردم میدونن بلاگر ها اکثرا فیک هست زندگیشون و دارن پز بیجا میدن 

بابا مردم نون ۲۰۰تومنی دارن میخورن میخوای آگاه نباشن؟

من اصلا اینستا ندارم باورت میشه؟  اسم هاشونم اکثرا بلد نیستم چون نمی‌شناسم مگر اینکه اطراف ازش ...

منم نمیشناسم فقط حرفم اینه از این که یکی کسب و کارش خراب شده نباید خوشحال بود وقتی میگن مفت خور از چه لحاظ مفت خورن ؟

اونی ک پولدار اصیل هستش هیچ وقت پز نمی‌ده یا نمایش نمیزارع  چون براش عادیه  ولی امان از ...

دقیقا موافقم با حرفتون به عینه برام ثابت شده

پارسال که مجازی بود همکلاسی دخترم لباس ساده میپوشید با لوازم ساده و تو جای خیلی ساده ی خونشون مامانش فیلم میگرفت گروه کلاسی میذاشت بعدا که دخترم باهاش دوست شد خیلی طول کشید تا فهمیدم اینا خیلی پولدارن و میشه گفت تو قصر زندگی میکنن ولی هیچوقت مامانش فیلم طوری نمیگرفت که خونه زندگیش بیوفته تو فیلم بر خلاف بقیه.با اینکه خیلی پولدارن دخترش دولتی میره مامانشم ساده ولی خونشون بهترین جای شهر و بزرگ و فوق زیبا

اره من میزارم رو هرچی حساب کنن واقعا یا کم سنن یا کم عقل حالا هرچی حساب میکنن بکننن😂

منم دیگه جوابشو نمیدم فکر کنم خیلی وقت براش گزاشتم 😂😂😂

حرف حق جواب نداره تهشم میشه سفسطه وقتی جوابی ندارین میشه غیر منطقی اونا به نمایش میزارن دلشون میخواد ...

اینکه ادم بیاد زندگیشو اسلایس کنه و صرفا شادیاشو بزاره برای نمایش...اینکه الان  میری اکسپلور انقد کانتنتایه چرت و مسخرس که وقتت گرفته میشه..دست خود ادمم نیس...وقتی موج جامعه به همچین سمتی میره...ادم اذیت میشه....اینکه شادیاشونو فقط اشتراک میزارن خیلی حس سرخوردگی به خیلی از نوجوونا میدن...اونا که بالغ نیستن هنوز و زندگی خودشونو باهاشون مقایسه میکنن...تو فقط به من بگو از کدومشون نون میخوری:)...سفسطه نکن...ممنون

منم نمیشناسم فقط حرفم اینه از این که یکی کسب و کارش خراب شده نباید خوشحال بود وقتی میگن مفت خور از چ ...

ببین اینجا تو این تاپیک همه با مفت خور بودنشون موافقن 

بغیر از شما 

یعنی همه حسودان؟

بله تو اجتماع هم همچین افرادی داریم. منم نگفتم اونا دارن کار درستی میکنن فقط باید بزنیم تو سر بلاگرا

دیواری کوتاه تر از این بدبختا پیدا نمیشه الان خداییش نگاه کن من دارم از تاپیک تو انتقاد می کنم خب؟الان ببین به خاطر اینکه مثلا هر کدوم بگیم حزف ما درسته همش بحث رو کشش میدیم ولی اونا با وجود هزاران کامنت منفی فوش حرف ناحق جواب هیچکدوم رو نمیدن به نظرم اراده قوی دارن وقتی یه نفر یه پست میزاره با هر چی که مردم ببینه باید انتظار  هر انتقادی داشته باشه وقتی شمام یه تاپیک میزنی یاید همینطور باشه بالاخره قرار نیست همه یا تو هم نظر باشن