2777
2789
عنوان

بلاگرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 163 پست
هلیااااااا:)....اونم بلاگر شدن.....من امروز یچیزو فهمیدم....مردم تا وقتی که از چیزی نفع نبرن دنبال س ...

بابا بجا اینکه سرکوب کنن بگم این چه کاریه الکی الکی معروف شد 

اونوقت میگن زحمتش بوده 

ی قمه کشی و اروده کشیدن زحمت داره؟

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا خیلی هاشون اصلا کار مفیدی انجام نمیدن که هیچ بودنشون هم یه بداموزی برای بقیه بچه ها و نوجوونا دارن و از لحاظ فرهنگی و سبک زندگی خیلی لطمه میزنه و باعث میشه پولی که باید صرف تولید و کار مفید بشه صرف همین به رخ کشیدن ها الکی زندگی بشه الان شرایط اقتصادی خوب نیست و شکاف طبقاتی هست این به رخ کشیدن ها معنایی نداره چه برسه به اینکه 90 درصد این زندگی ها و روابط فقط یه نمایشه و واقعیتی در کار نیست و این به نمایش گذاشتن روابط الکی باعث مقایسه زندگی افراد با این زندگی های الکی و پاشیدن خانواده ها میشه حداقلش روی بچه ها و نوجوونا تاثیر بدی داره باید یه قانون سفت و سختی باشه برای بلاگرایی که دنبال کننده های زیادی دارن بالاخره یه جورایی الگو میشن و تاثیر میذارن روی زندگی مردم

واقعا خیلی هاشون اصلا کار مفیدی انجام نمیدن که هیچ بودنشون هم یه بداموزی برای بقیه بچه ها و نوجوونا ...

ما اطرافمون ی بلاگر داریم 

قبلاً این قضیه ها طرف از دستبند دستش ک زیرش فاکتور بود عکس گذاشته بود مرسی عزیزم ک ب یادمی 😐

یه زندگی خیلی خوب و عالی بدون مشکلاتشون نشون میدن. خیلی عکساشون فوتوشاپه. باعث میشه مردم به زندگی خو ...

به اینا دروغگویی و داستان سرایی و ماجراهای فیک درست کردن برای بالا اومدن پیجشون و فالور جمع کردن رو هم اضافه کن.... 

کارگر بیچاره ماهی 6 میلیون میگیره اول مالیاتش کسر میشه بعد پول میره تو حسابش، بعد این مفتخورا میلیونی از نگاه مردم در میارن و به همین مردم فخر فروشی میکنن و فحش میدن و آدم حسابشون نمیکنن و مالیاتی هم بهشون تعلق نمیگیره! 

دیگه ارزش‌های انسانی که کمرنگ بشه، آدمای بی ارزش موجه جلوه میکنن ! 

ببین عزیزم رو کم کردن یعنی چی دقیقا؟  این ک با ی آدم دور از جون احمق هم کلام نشدن رو میزاری رو ...

حرص نخور خوب نیست برات تو بشین فعلا از اینکه یه عده از طریق اینستا درآمد زایی می کردن الان دیکه نمیتونن جشنشو بگیر خوشحال باش اینطوری حال دلتم بهتره 

خوشحالم که میبینم اکثریت باهام همنظرن...گرچه دیدن حقیقت هنر نیست...اینکه اونایی که حقیقتو نمیبینن باید بیان بگن از کجا نون میخورن و این تعصبشون از کجا میاد:)

حرص نخور خوب نیست برات تو بشین فعلا از اینکه یه عده از طریق اینستا درآمد زایی می کردن الان دیکه نمیت ...

من انسانیت دارم چیزی ک اونا ندارن 

جشن نمی‌گیرم 

ولی خوشحالم ک مفت خور ها کنار رفتن و افراد مفید میتونن بیان تو چشم

یه زندگی خیلی خوب و عالی بدون مشکلاتشون نشون میدن. خیلی عکساشون فوتوشاپه. باعث میشه مردم به زندگی خو ...

هر کسی یه سبک زندگی داره و باید بهش راضی ولی خدایش تو بیا بگو یر فرض اینا ابنستا هیچی نگفتن و هیچ گس تحت تاثیر قرار نگرفت بیرون چی تو اجتماع چی بالاخره زندگی آدما با هم فرق یسری زیاد دازن یسری کم دارن تو اجتماع میشه این چیزا رو دید اگه زندگی بخواد به این روش از هم بپاشه حتی اینستا و بلاگر هم نباشه از هم میپاشه

والا انقدر باآدم بحث میکنن که نگو 🤦‍♀️شایدم تو امضام بنویسم با من بحث نکن اعصلب ندارم😂😂😂

بخدا منم اعصاب ندارم هی مدارا میکنم ولی اینا اسمشو میزارن رو کم کنی 😂😂😂😂

من انسانیت دارم چیزی ک اونا ندارن  جشن نمی‌گیرم  ولی خوشحالم ک مفت خور ها کنار رفتن و اف ...

خوشحالم برات که خوشحالی دیگه بلاگرا به زور حمله بهت نمیکنن جیبتو بزن دیگه مفت خوری وجود نداره دیگه از مال شما نمیدزدن بخورن 

هر کسی یه سبک زندگی داره و باید بهش راضی ولی خدایش تو بیا بگو یر فرض اینا ابنستا هیچی نگفتن و هیچ گس ...

اونی ک پولدار اصیل هستش هیچ وقت پز نمی‌ده یا نمایش نمیزارع 

چون براش عادیه 

ولی امان از اونی ک نداره و میخواد روی ی ملت رو زمین بزنه 

این رفتارا رو باید به تمسخر گرفت که بفهمن رفتارشون چقدر زننده اس 

منم گفتم فاکتور نمیزاشتی حداقل 

چون صمیمیه باهام 

ولی.گفت ای وای یادم رفت بردارمش فاکتور رو 

مگه میشه مگه داریم؟؟