اگه ده روز پزشکا نباشن...همه چی بهم میریزه....اگه ده روز مهندسا نباشن میتونم بگم چرخ اقتصاد از کار میفته...وکیل...روانشناس...شیرینی فروش...مغازه دار...همه اینا اگه ده روز نباشن میتونه قیامت بپاشه....ولی الان ده روزه که بلاگرا جمعن...مفت خورایه پر تلاش...مفت خور به این نیست که کارشون اسونه...مفت خور ینی اینکه بود و نبودش تغییری توی زندگی مردم ایجاد نمیکنه..هرچند در زمینه تبلیغات اثر گذار بودن...ولی اون قابل جبرانه...ازتون خواهش میکنم وقتی فیلترینگ برداشته شد...به این جماعت بلاگر دوباره قدرت نبخشین...ممنونم ازتون
خب الان بگم خدا کارگر ها رو زیاد کنه تو خوشحال میشی؟یا کارگرا خوشحالن از این که تو این اوضاع اقتصاد ...
اصلا ربطی ب شرمندگی نداره
بحث من جداس من میگم نبود بلاگر های روز مره هیچ آسیبی نمیزنه بلکه فایده ام داره خیلی از آقایون و خانوما در تلاش این بودن مثل اونا باشن آخر سر هم زندگیشان میپاشید
وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
از دوران دوستی تا نامزدی و ازدواجشون با افتخار تعریف میکردن، یادمه یه بار یکی کامنت گذاشته بود شوهر که همه میکنن تو الآن دقیقا هنر خاصی که داری چیه که ما فالوت کنیم
اونی که از بلاگرا طرفداری میکنه یا خودش بلاگره یا اطرافیان نزدیکش وگرنه هیچ دلیلی نداره بیای و از یه جماعتی که دارن مفت میخورن و میخوابن و بریز بپاش میکنن و زندگی های لاکچری شون رو هر روز نشون مردم میدن طرفداری کنی
نه خوب لونارو میدیم الکی وضعشون خوب شده کلاس میزارن به مردم خوشم نمیاد نه من خودم واسه بقیه تبلیغ نم ...
هر کی این اجازه رو داره خودش برا زندگی خودش تصمیم بگیره اون آدمایی که بلاگرن دل بزرگی دارن که با این همه انتقاد ناجور بازم دارن به شغلشون ادامه میدن این یعنی برا خودش زندگی می کنن نخ برا حرف مردم و به نظرم خیلی قابل تحسینه