2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی خوردی این پنچ روز؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

کباب سینی، مرغ، تخم مرغ، کوکوسبزی وفقط از روغن کرمانشاهی استفاده کردم

تخمه آفتاب گردان یمشته در روز

شکلات تلخ 90درصد دوتکه درروز

خیار 1الی2تا

گل کلم و کلم برگ دوتاش  ب اندازه ی لیوان درروز

کاهو 4برگ 

امروز میرم خرید ژامبون مرغ و گوشت و خیارشور و قهوه زیتون شور و خامه و پنیر خامه ای و کره بادوم زمینی هم میگیرم 

بعضی چیزا رو میشه ب اندازه نامحدود خورد بعضی هام محدودیت داره

من با مانکن میفهمم فقط قند هرچیزی رو اندازه بگیرین

آها موفق باشی🌺

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

من قبلا دو ماه گرفتم

۱۵ کیلو کم کردم

ولی صورتم خیلی ناجور شده بود،مثل آدمای مریض

اما راضی بودم چون وزنم خوب اومده بود پایین

ولی این رژیم رو نمیشه مادام العمر گرفت

چون در واقع سوخت و ساز بدن آدم تغییر میکنه و بر پایه چربی قرار میگیره،ولی سوخت واقعی بدن ما کربوهیدرات هست،اگه بتونیم بر پایه همون رژیم بگیریم،میتونیم مادام العمر ادامه بدیم

سلام عزیزم من 7روز گرفتم عمون 3کیلو کم کردم الان برگشتم به کالری شماری خودم راستش خیلی خوب بود رژیمش ولی خیلی آدمو کسل و بی حال میکنه، منم بچه دارم عصابم ضعیف میشه