atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 عنوان احساس خوابآلودگی و خستگی ناشی از چیه؟ 114 بازدید | 10 پست کم خونی ندارمتیروئید هم اوکیه خداروشکرنمیدونم از چیه مشکل باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........ 1401/07/19 | 09:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 شاید گردش خونت پایینه از کجا بفهمم؟چرا اینجور میشه؟ باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 کمبود ویتامین د ویتامین دی ۱۳ بوددارم قرص میخورمپس چرا بهتر نمیشم🥺🥺🥺🥺🥺 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 ب ۱۲ کلا گروه ویتامین ب اتفاقا ریزش موی خیلی خیلی خیلی شدید هم دارم باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
siibaa عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 582 از کجا بفهمم؟ چرا اینجور میشه؟ بخاطر تحرک کم مثلا ی سری اوقات حتی نشستن تو دسشویی هم واست سخته یا وقتی میشینی حال پاشدن نداری اگر که تحرکتو بالا ببری گردش خونت نرمال میشه
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 بخاطر تحرک کم مثلا ی سری اوقات حتی نشستن تو دسشویی هم واست سخته یا وقتی میشینی حال پاشدن نداری اگر ک ... آره دقیقا تحرکم خیلی کمه باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
siibaa عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 582 آره دقیقا تحرکم خیلی کمه حتی اگه حال پیاده روی اینا رو نداری ورزش های نشسته انجام بده / جنسینگ هم خوبه با شیر یا ابمیوه و شربت بخوری