modern مدیر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 عنوان زایمان دوم | مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 82 پست کسایی که زایمان دوم داشتن سزارین بوده بیان از حسش از درداش بگین ؟ 1401/07/19 | 08:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anisa_3357 عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 2228 من بچه اولم دوسالشه نا خواسته باردار شدم و فردا قراره به دنیا بیاد مبارکه عزیزم🌹❤😍
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 چی بگم والا برا بعضیا راحت ترازدفعه اوله برا بعضیا هم نه برا من سختتر بود و دردام بیشتربود ول ... اره وقتی کمک نداری مجبوری پاشی خودت ولی واقعا سخته توکل به خدا
شهریوری۷۳ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2198 بسلامتی،چه خوب که فاصلشون کمه،کاش شوهرمنم راضی بشه دومیو زودتر بیارم وای چطور میتونین خیلی اعصاب میخواد ۲تا بچه کوچیک.شب بیداریا وای وای😤😤😤 یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
شاهخانمم عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2274 خانما بنظرتوت فاصله سنی اولی تا دومی چقدر باشه بهتره من دخترم سه سالشه میگم یکی دیگه بیاریم ... اگر قصد بچه دار شدن داری الان بهترین زمانه تا اقدام کنی و بیاری بچت 5 سالش میشه
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24864 من هنوزمنتظراولیم🥺 شما برا درمان یزدم رفتی؟ مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 من پسربزرگم سه سال و هشت ماهشه دومی ۲۳ روزشه پسر بزرگم شیطونی میکنه اعصاب برام نذاشته از یطرف ... اره واقعا سخته ولی آدم مجبوره تحمل کنه
گندمزارطلایی عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1280 اره وقتی کمک نداری مجبوری پاشی خودت ولی واقعا سخته توکل به خدا شما کمکی داریمن بخاطر همین موضوع افسردگی گرفتم و حال و روحیم فعلا خرابه بی توقع مهربان باشیم...
آرامش۲۲ عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1783 لطفا واسه من دعا کنید ۴۰ هفته و دو روزمه هیچ دردی ندارم نمیدونم چیکار کنم
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98982 شما برا درمان یزدم رفتی؟ نع وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 بسلامتی،چه خوب که فاصلشون کمه،کاش شوهرمنم راضی بشه دومیو زودتر بیارم قربونت عزیزم مرسی والا فکر کنم خیلی سخت باشه دوتا بچه با فاصله کم مگ کمک داشته باشی
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24864 من پسربزرگم سه سال و هشت ماهشه دومی ۲۳ روزشه پسر بزرگم شیطونی میکنه اعصاب برام نذاشته از یطرف ... اول خودتو جمع جور کن باقیش حل میشه...منم ده روز اول خودمو باخته بودم خیلی بد بود ولی زود بخودم اومدم مدیریت کردمبزرگه حق داره هرقدر اذیت کنه شما باید راه درستو پیدا کنیپسرای منم سه سالو یک ماهو دوازده روز فاصله دارن مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
کیمیا۸۰ عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 5475 لطفا واسه من دعا کنید ۴۰ هفته و دو روزمه هیچ دردی ندارم نمیدونم چیکار کنم وای دختر برو دکتریوقت بچه رو شکمت چیزیش میشهپاشو بروووووووووووو فقط برو لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم .... انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......
گندمزارطلایی عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1280 اره درد داره اولی منم درد داشت نگران دومی ام ... راستی شما همون روز زایمان شیر داشتین ؟من سد س ... نوزاد که میک بزنه شیر میاد نگران نباش بی توقع مهربان باشیم...
گیسو_کمند8 عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 6305 لطفا واسه من دعا کنید ۴۰ هفته و دو روزمه هیچ دردی ندارم نمیدونم چیکار کنم دکتر من نامه بستری برا چهل هفته کامل داده تا اونموقع درد نداشتم آمپول فشار میزنن هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!! شاید نوار بهداشتیه