2777
2789
نع

بتجربه شخصی و اطرافیان توصیه میکنم حتماااااا بری خیلی زود جواب میگیری...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دختر برو دکتر یوقت بچه رو شکمت چیزیش میشه پاشو بروووووووووووو  فقط برو

رفتم بیمارستان بستری نمیکنن فقط نوار قلب و سونو گرفت گفت مشکلی نداره هفته ۴۱ بستریت میکنیم ولی من واقعا استرس دارم نمیدونم چیکار کنم

خانما یه سوال 

من برا ۱۴ آبان نامه بستری دارم می‌خوام یه کاری کنم ۳۰ مهر دنیا بیاد دو هفته زودتر . کار بدیه به نظرتون؟؟؟!!!

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

رفتم بیمارستان بستری نمیکنن فقط نوار قلب و سونو گرفت گفت مشکلی نداره هفته ۴۱ بستریت میکنیم ولی من وا ...

دولتی بستری نمیکنن بدون علایم

وای چطور میتونین خیلی اعصاب میخواد ۲تا بچه کوچیک.شب بیداریا وای وای😤😤😤

بچه اولم اذیتم نکرد،خوابش از سه چهار ماهگی تنظیم بود،رفلاکس و کولیک هم نداشت،درکل بچه آرومیه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اول خودتو جمع جور کن باقیش حل میشه... منم ده روز اول خودمو باخته بودم خیلی بد بود ولی زود بخودم اوم ...

چجوری به خودت کمک کردی من تا تنها میشم کوه غم وغصه میاد رودلم سنگینی میکنه و میشینم گریه میکنم هرکاری میکنم که حالم اینجور نشه ولی ازپس خودم برنمیام😪

بی توقع مهربان باشیم...
منم همه استرسم آمپول فشاره میترسم با آمپول طول بکشه یا هزار تا اتفاق دیگه

من دخترمو هم با آمپول فشار دنیا اوردم دو ساعت و نیم طول کشید

قربونت عزیزم مرسی 

🌹🌹

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏