2777
2789
خانما بنظرتوت فاصله سنی اولی تا دومی چقدر باشه بهتره من دخترم سه سالشه  میگم یکی دیگه بیاریم ...

من بچه اولم دوسالشه نا خواسته باردار شدم و فردا قراره به دنیا بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا برا بعضیا راحت ترازدفعه اوله برا بعضیا هم نه

برا من سختتر بود و دردام بیشتربود ولی وقتی اومدم خونه روز سوم سرپاشدم خودم کارامو کردم فقط تو بیمارستان خوابیدم چون کمکی نداشتم و مجبور بودم خودم کارای خودمو و بچمو و خونه روانجام بدم

بی توقع مهربان باشیم...

ای جانم به سلامتی بیاد بغلت ان شاءالله

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
دو تا زایمانهام سزارین بود دیگه درد داشت اما شیرینی هم داشت قابل تحمل بود 

اره درد داره اولی منم درد داشت نگران دومی ام ... راستی شما  همون روز زایمان شیر داشتین ؟من سد سز اول  شیر نداشتم روز اول اصلا سینم فشار میدادم قطره نیومد بنظرت اینم اینطوره ؟

اگه سزارین باشی اولی ودومی یکم.دردش بیشتره یه زخم.ودوباره برش میدن .من بااینکه پمپ درد هم گرفته بدم ولی موقع راه رفتن تا۱۰ روز دردم.زیاد بود اوایل واقعا از درد گریه میکردم.البنه شرایط بدنی وطاقت درد هرکس فرق داره

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

بسلامتی،چه خوب که فاصلشون کمه،کاش شوهرمنم راضی بشه دومیو زودتر بیارم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خانما بنظرتوت فاصله سنی اولی تا دومی چقدر باشه بهتره من دخترم سه سالشه  میگم یکی دیگه بیاریم ...

من پسربزرگم سه سال و هشت ماهشه دومی ۲۳ روزشه 

پسر بزرگم شیطونی میکنه اعصاب برام نذاشته از یطرفم خودم افسردگی گرفتم یه وضعیت مزخرفی دارم دلم از همه چی سیره

حالا میدونم شرایط الانم بخاطر حال بد خودمه وگرنه بخاطر فاصله سنی بچه هام راضی هستم و خداروشکر میکنم

فقط دارم روزشماری میکنم که این روزا هرچه زودتر بگذره و نوزادم یکم بزرگتر بشه

بی توقع مهربان باشیم...