2777
2789
عنوان

خواب ت.جاوز

351 بازدید | 23 پست

دیشب خواب دیدم بهم تجاوز شده

پسری که ازش جداشدم اومد اما بهم دست نزد (الان بایکی از دوستامه)توی خوابم باهمون دوستم به من خندید و رفت

بعد چند نفر اومدن....

بیدار شدم کلی گریه کردم

الانم خیلی ناراحتم

یعنی تعبیرش چیه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی خانوما تو تاپیک آخر من نظر بدین 😔از استرس میمیرم

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

عههه 

منم اتفاقا خواب دیدم خونه تنهام از این نون خشکیا یکیش میاد دم در

البت این میخاس دستبندمو بدزده😐

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
  بهت دست نزد  خب تجاوز. نیس

اون نزد اما بقیه زدن

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

گلم این خواب تعبیر نداره چون از این موضوع ناراحتی وحتما بهش فکر میکنی این خواب رو دیدی

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

یا دارن در موردت حرف میزنن 

یا رفیقت میگف نکردیش؟ یا خدش پشیمونه از اینک نکردت😂

یا زیادی ت فکرش میری 

ولی یه نصیحت به کل دخترا رفیقتونو با رلتون اشنا نکنید

از دریا آموختم هر کس از حدش گذشت غرقش کنم...✌
عههه  منم اتفاقا خواب دیدم خونه تنهام از این نون خشکیا یکیش میاد دم در البت این میخاس دستبندم ...

دزد خواستگاره

یا دارن در موردت حرف میزنن  یا رفیقت میگف نکردیش؟ یا خدش پشیمونه از اینک نکردت😂 یا زیادی ت ف ...

دقیقا اینایی که گفتی درسته

من آشنا نکردم همکلاسی بودیم و واسه درآوردن لج من رفت باهاش

دوست دخترش زد بهت

اون چند نفری که گفتم اومدن

عه حداقل دوکیلومتر دوییدم اونم با وانت دنبالم میکرد 😐

خواستگاره