2777
2789
عنوان

کیا بچشون ماشین شارژی داره

3947 بازدید | 38 پست

بچه ها واسه تولد ۱سالگی ماشین شارژی خوبه واسه پسربچه ؟ چ مدلی خوبه؟؟ چه رنگی؟؟قرمز یا مشکی یا سفید؟؟

ب نظرتون پسربچه تا چند سالگی خوشش میاد و سوار میشه؟؟؟

چند موتوره خوبه؟ تک موتوره جواب میده ؟؟؟

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

پسر من موتور شارژی داره

رنگ قرمز و مشکی

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من همسرم برا پسرم سال پیش خرید ایرانی بود۱۳ میلیون پولشو داد  لندکروزر بود طرحش همون‌اول لاستیکش خراب شد تا الن ده بار سوارش نشده اگه میخری خارجی بخر براش ایرانی زود نابود میشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

چون بابام براش موتور شارژی خرید موتوره خارجیه لاستیکاش و کلا سیستمش اسمون تا زمین متفاوته با ماشینه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
واس ما كه فقط جا گرفته و البته اسباب بازيهاشو ميريزيم توش🤣

منم در کل ماشین و‌موتورش نقش ماکتن البته ماشینش همون اول لاستیکش خراب شد الانم تعمیره😂

صدرصد چهارموتوره بهتره‌ و سن خریدش ۱ سال خیلی زوده. ۲ یا ۳ سال. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

خوبه گلم منم خریدم 

اما تا ی چند وقتیه ها زود خسته چ تکراری میشه پیششون 

الان بچه من نگاهشم نمیکنه مونده ی سمت اتاقش و الکی و جا پرکنی .. تو‌خونه نمیشه که باهاش بازی کنه باید ببری بیرون بیاری آوردنش هم سخته .. ی یکی دوماه فقط سوارش   شد و چقتی گسی میومد از  بچه های مهمون سمتش عزیز میشد براش 😅😅 

دو موتوره خیلی قوی تر و بهتره قدرت شتابش بیشتره 

اما میگم بعد ی‌مدت واقعا جااشغال کنه

ما تولد یک سالگی خریدیم  الانم ۲ سال و نیمه بازی میکنه

میشه عکسشو ببینم چ مدلیه اخه من نمیدونم پسرم چ مدلی خوشش بیاد بعدا دلشو نزنه ،. رنگیه

خوبه گلم منم خریدم  اما تا ی چند وقتیه ها زود خسته چ تکراری میشه پیششون  الان بچه من نگا ...

چ رنگی خریدین عزیزم من الان برای بچه دوستمه تمیزه میگه ۱۵۰۰ خیلی تمیزه ولی سفیده دودل هستم میگم نکنه بعدا بگه این چ رنگیه من این مدلی دوست ندارم ولی خیلی مصر هستم ک براش بخرم اما نمیدونم چ مدلی .و این گرونا ک چراغ زیاد دارن خیلی خوشگلن اما گرررووون

2790
2778
2791
2779
2792