2777
2789
عنوان

کیا بچشون ماشین شارژی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3947 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ رنگی خریدین عزیزم من الان برای بچه دوستمه تمیزه میگه ۱۵۰۰ خیلی تمیزه ولی سفیده دودل هستم میگم نکنه ...

الان سنش جوری نیست که دقیق بگی چه رنگی میخاد. مگه این که خودت قبلا رنگا رو یادش داده باشی و به رنگ خاصی علاقه داشته باشه. اگه خیلی پول داری یه عااااالی ولی حتماااا سایز متوسط بگیر که بتونه همه جا بازی کنه که فک کنم سی پول بخاد ولی اگه پول نداری یه معمولیم کافیه. هر کسی خریده براش بعد یه مدت تکراری شده. باطریشون میخوابه وقتی کم استفاده میکنن و خراب میشه. سال دیگه اندازه پول خود ماشین باید پول باطریشو بدی. 

ولی وااااقعا هیچی ندارن. یه پلاستیک نازکن و یه موتور.

خالم برای بچش گرفته 

نمیدونه کجا بزار مستاجره و جا گیره 

خیلی زود خراب شد الان فقطبه عنوان یه ماشین اسباب بازی بهش نگاه میکنه گوشه خونه افتاده

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!

چه جالب پسر منم از این داشت البته ۱۰ سال پیش الان گوشه انباری خالم خاک گرفته ولی اونقد عشق میکرد باهاش سوار میشد ما با کنترل قایمکی حرکتش میدادیم فکر میکرد خودش میرونه یه ژستی توش میگرفت ...چه زود گذشت

چه جالب پسر منم از این داشت البته ۱۰ سال پیش الان گوشه انباری خالم خاک گرفته ولی اونقد عشق میکرد باه ...

عزیزم ب نظرت رنگ سفید هم جذبش میکنه؟ اخه کوچیکه نمیدونم بعدا خوشش بیاد یا ن از رنگ مدلش

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
عزیزم ب نظرت رنگ سفید هم جذبش میکنه؟ اخه کوچیکه نمیدونم بعدا خوشش بیاد یا ن از رنگ مدلش

اره چرا که نه بیشتر جذب بازی و حرکتش میشه اونقدر برچسب روش بچسبونه که رنگش مشخص  نباشه😂 اگه جنسش خوبه و قیمت مناسب میده بگیر

چ رنگی خریدین عزیزم من الان برای بچه دوستمه تمیزه میگه ۱۵۰۰ خیلی تمیزه ولی سفیده دودل هستم میگم نکنه ...

اگه واقعا نو و تمیزه و موترش مشکلی نداره ۱۵۰۰ خوبه 

چون این قیمت کم پیدا میشه مگر اینکه تعمیر داشته باشه چون ی دوماهی باطریش کار نکنه باطریش خراب میشه .

من قرمزه رنگ مال دخترم ، بدون دره ... گفتم اگ در دار بخرم قطعا درش میشکنه و برای سوار شدن بی در بهتر بود اسمش و نمی‌دونم متاسفانه 😅😅 قرمز ک‌خریدم برا دخترم خیلی خوشش اومد رنگش خوبه به نظرم بهتر از سفیده برای پسر هم همینطور چون جیغه رنگش حسابی تو چشمشون میا اولش  

من واسه بچه هام گرفتم سفیده ۴ موتوره از نظر کیفیت و جنس و شکل و قیافه عالیه ولی چه فایده فقط روز  اول شوق و ذوق داشتن الان بیشتر جا گرفته تا بازی کنن یا روشن میکنن میزنن رو اهنگ صداش هم بلنده سردرد میگیرم ازش