ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باید یبینی خودت میتونی تحمل کنی طبیعی رو یا نه طبیعی همون لحظه سخته ولی سزارین بعدظ
من دوتا طبیعی داشتم و سر دومی افتادگی خفیف رحم گرفتم که بعد زایمان دوم داشتم ورزش میکردم و خواستم برم فیزیوتراپی برای رفعش ، که فهمیدم باز باردارم والان میخوام برم سز اختیاری از ترس اینکه افتادگی کامل نگیرم چون میگن دوره ی نقاهتش وحشتناکه
مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
اره درک میکنم بالاخره خیلی سخته ب دنیا آوردن ی بچه از ۳ کیلو ب بالا انشاالله بهتر بشی عزیزم غ ...
ممنونم عزیزم منم بچه ی دومم سه و چهارصد بود ، کار من از نگرانی دیگه گذشته ،گاهی شبا از خواب میپرم میبینم یه استرس و دل نگرونی دارم که یادم میفته این افتادگیه ، انشالله که خدا به همه ی مامانا
صبر و قدرت بده خیلی سختی میکشن
مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰