2777
2789
عنوان

سوزش بخیه سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 11295 بازدید | 48 پست
همون میگم اکه عفونت و چرک نکرده باشه عمرا جای بخیه درد بکنه ..

البته تا قبل از کشیدن از من میسوخت بعدش دیگه نه...من کمردردم داشتم‌ میبایس شیاف مرتب استفاده میکردم اما بعضیا دیدم‌ انگار نه انگار ک‌ زایمان‌کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته تا قبل از کشیدن از من میسوخت بعدش دیگه نه...من کمردردم داشتم‌ میبایس شیاف مرتب استفاده میکردم ...

اره کمردرد الان هفت ساله امونمو بریده. چون زایمانم بی حسی بود 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
من که طبیعی بودم الان افتادگی رحم گرفتم با استرسی که برای افتادگی دارم اصلا زایمانم یادم رفته 😢

باید عمل کنی ینی ؟؟ 

لگنت کوچیک بوده حتما فشار اومده 

من خودم ی هفته بستری بودم مجبورم میکردن ک طبیعی بیاد بچم ی عالمه دارو و آمپول فشار 

آخرش اورژانسی سز شدم

باید یبینی خودت میتونی تحمل کنی طبیعی رو یا نه طبیعی همون لحظه سخته ولی سزارین بعدظ

من دوتا طبیعی داشتم و سر دومی افتادگی خفیف رحم گرفتم که بعد زایمان دوم داشتم ورزش میکردم و خواستم برم فیزیوتراپی برای رفعش ، که فهمیدم باز باردارم والان میخوام برم سز اختیاری از ترس اینکه افتادگی کامل نگیرم چون میگن دوره ی نقاهتش وحشتناکه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
طبیعی نمیدونم من سز بودم بچه اولم حالیمم نشد..دومی سختم شد

پس من که سز اولمه احتمالا راحت باشه برام با توجه به اینکه درد طبیعی رو کشیدم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
باید عمل کنی ینی ؟؟  لگنت کوچیک بوده حتما فشار اومده  من خودم ی هفته بستری بودم مجبورم م ...

عمل که هنوز معلوم نیست عزیزم باید دید بعد زایمان چقد افتادگیم بیشتر شده معلوم نیست ولی خودم الان احساس میکنم بیشتر شده 

نه برای طبیعی  اتفاقا میگفتن بدنت خیلی آماده س ولی افتادگی بیشتر به خاطر زایمان طبیعیه و به خطر زور زدنا 

عمل که هنوز معلوم نیست عزیزم باید دید بعد زایمان چقد افتادگیم بیشتر شده معلوم نیست ولی خودم الان احس ...

اره درک میکنم بالاخره خیلی سخته ب دنیا آوردن ی بچه از ۳ کیلو ب بالا 

انشاالله بهتر بشی عزیزم غصه نخور خدا بزرگه

اره درک میکنم بالاخره خیلی سخته ب دنیا آوردن ی بچه از ۳ کیلو ب بالا  انشاالله بهتر بشی عزیزم غ ...

ممنونم عزیزم منم بچه ی دومم سه و چهارصد بود ، کار من از نگرانی دیگه گذشته ،گاهی شبا از خواب میپرم میبینم یه استرس و دل نگرونی دارم که  یادم میفته این افتادگیه ، انشالله که خدا به همه ی مامانا 

صبر و قدرت بده خیلی سختی میکشن